• Home
  • Module Plan van Aanpak Afstuderen

Module Plan van Aanpak Afstuderen

Onderdeel van HBO Bachelor Accountancy en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 1 maand
Modules

Duur

1 maand

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

December 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je op modulaire wijze je diploma voor HBO Bachelor Accountancy of HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie behalen? Dan schrijf je ook een plan van aanpak voor je afstudeeropdracht. Je kunt je afstudeeropdracht pas uitwerken, als je plan van aanpak is goedgekeurd. Tijdens deze module word je voorbereid op de stappen die je moet ondernemen om een succesvol plan van aanpak te formuleren. Hierbij word je begeleid door een ervaren afstudeerbegeleider.

Resultaat

  • Je weet waaruit een goed plan van aanpak is opgebouwd, waaronder de doelstelling, probleemstelling en je beoogde werkwijze
  • Je kunt concreet formuleren hoe je je afstudeeronderzoek zult uitvoeren en welke stappen je zult ondernemen om je onderzoeksvraag te beantwoorden

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur