Fiscale economie

Werk jij als financieel professional? Dan is kennis van fiscale economie onmisbaar om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind je bij Markus Verbeek...

Lees meer

Werk jij als financieel professional? Dan is kennis van fiscale economie onmisbaar om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen op het...

Lees meer

Werk jij als financieel professional? Dan is kennis van fiscale economie onmisbaar om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen op het gebied van fiscale economie. Op deze pagina vertellen...

Lees meer

Fiscale economie: 21 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (1)

Post Bachelor (1)

HBO Programma (9)

Modules (3)

Trainingen en Korte Cursussen (4)

PE NIRPA cursussen en trainingen (1)

Vakopleiding Branche-erkend (2)

Werk jij als financieel professional? Dan is kennis van fiscale economie onmisbaar om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een breed aanbod aan opleidingen op het gebied van fiscale economie. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende mogelijkheden.
 

Waarom is kennis van fiscale economie belangrijk voor fiscalisten?

Fiscale economie gaat om de invloed van belastingen op de economie. Denk daarbij aan de invloed op zowel de overheid als bedrijven en particulieren. In dit vakgebied is zowel economische als juridische kennis van belang. Fiscale economie is dan ook sterk verbonden aan het fiscaal recht. Voor de financieel professional is kennis van allebei deze zaken in allerlei financiële functies onmisbaar om de juiste beslissingen te kunnen nemen.
 

Op HBO-niveau aan de slag met fiscale economie

Wil je een opleiding fiscale economie op HBO-niveau volgen? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het programma HBO Fiscale Economie. Hierin staan de fiscale kernelementen op zakelijk gebied centraal. Je gaat aan de slag met alle essentiële onderwerpen op het gebied van inkomsten-, omzet-, loon- en vennootschapsbelasting.

Volg je liever een complete HBO Bacheloropleiding? Kies dan voor de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie. Hiermee ontwikkel je je tot een allround professional die in elke fiscale omgeving zelfstandig kan functioneren. Wil je je vanuit een bedrijfseconomische achtergrond verder ontwikkelen op fiscaal gebied? Kies dan voor de HBO Bachelor Bedrijfseconomie specialisatie Fiscale economie.
 

SRFA: register voor fiscalisten

Wil jij kunnen aantonen dat je een expert bent op het gebied van fiscale economie en andere aspecten van het fiscale vakgebied? Laat je dan registreren bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Met een registratie in het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) of Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) laat je zien dat je een fiscaal professional bent die zijn of haar vak bijhoudt.

Om je te mogen registreren in een van deze registers, moet je wel een gedegen fiscale opleiding hebben gevolgd. Kies je voor de opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) of Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) van Markus Verbeek Praehep? Dan weet je zeker dat je na succesvolle afronding aan alle eisen voldoet om je te mogen registreren en de titel MKB BA of MKB BC te mogen dragen.
 

Waarom een opleiding fiscale economie van Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een opleiding fiscale economie van Markus Verbeek Praehep? Dan kies je voor een opleiding van hoge kwaliteit. Onze docenten komen zelf uit de fiscale beroepspraktijk. Hierdoor kunnen zij jou optimaal helpen bij praktijkvraagstukken. Daarnaast zijn al onze opleidingen fiscale economie speciaal ontwikkeld voor werkenden. Hierdoor zijn ze goed te combineren met een drukke baan en privéleven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je opleiding in modules te volgen, waardoor je de studielast kunt spreiden. En komt reizen naar een van onze opleidingslocaties niet goed uit? Dan is het ook mogelijk om een module of zelfs de complete opleiding in de virtual classroom te volgen.