Vermijd de Tien Grootste Valkuilen in de Btw

Verwerf kennis om valkuilen binnen de btw te herkennen - 1,5 uur
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De btw kent voldoende uitdagingen waarbij er iets mis kan gaan. De adviseur, de klant of de Belastingdienst signaleren dergelijke knelpunten niet altijd. Zij hebben soms helemaal geen idee van de risico’s die worden gelopen. Dat besef komt pas als de problemen zich voordoen en sturing vaak niet meer mogelijk is. Signaleer en voorkom jij liever tijdig ingewikkelde problemen/uitdagingen in de btw dan dat je klant achteraf met de brokken komt te zitten? Dan is deze training iets voor jou. In deze training behandelen en verkennen we de tien grootste btw-valkuilen waarvan je wakker zou kunnen liggen als ze fout gaan. Vergroot je kennis door het volgen van deze praktische training van onze businesspartner Fiscount.

Voor wie?

De training is geschikt voor adviseurs en accountants die ondernemers en DGA’s adviseren.

Aanpak

Centraal staan de grootste valkuilen in de btw. Om je te verrassen geven wij vooraf nog niet prijs welke aspecten wij bestempelen als de tien grootste valkuilen in de btw. Door deze training, van onze businesspartner Fiscount, besef je beter hoe soms ogenschijnlijk kleine fouten of onoplettendheid tot grote fiscale en financiële gevolgen kunnen leiden. Maar belangrijker nog: je leert ook hoe je die kunt voorkomen.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur