• Home
  • HBO Payroll Services, Inkomsten- en Loonbelasting

HBO Payroll Services, Inkomsten- en Loonbelasting

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden
HBO Programma

Duur

18 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

December 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze HBO Payroll Services, Inkomsten- en Loonbelasting bevat alle kernelementen die je nodig hebt in je functie als payrollprofessional. In korte tijd verdiep je je in salarisadministratie, inkomens en belonen. Onder begeleiding van een ervaren docent uit de praktijk leer je waaruit inkomens zijn opgebouwd en hoe je de inkomstenbelasting berekent. Ook verdiep je je in arbeidsrechten en diverse socialezekerheidsuitkeringen. Je kent de verhouding tussen een werkgever en werknemer en weet welke rechten en plichten hieraan zijn verbonden. Daarbij ontwikkel je je communicatieve vaardigheden, zodat je je management goed kunt adviseren. Kortom, je volgt een allesomvattend programma waarin je het fundament legt voor je verdere carrière binnen de payroll.

Vrijstelling

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op HBO-niveau. Indien je dit programma succesvol hebt afgerond, ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bachelor Management Payroll Services van Markus Verbeek Praehep.

Voor wie?

Je wilt je graag verder ontwikkelen tot professional op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen. Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd.

Aanpak

Dit HBO-programma bestaat uit 6 modules waarin je alles leert over salarisadministratie, inkomsten- en loonbelasting. Het programma wordt verzorgd door ervaren docenten, die zelf actief zijn in de praktijk. Je zult merken dat zij een prettig klankbord vormen. Zo kun je praktijksituaties aan hen voorleggen en overleggen over mogelijke oplossingen of benaderingen. Tijdens inspirerende bijeenkomsten ga je in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. Je koppelt dit direct aan je eigen werkomgeving. Zo kun je wat je leert direct toepassen en daarvan ook weer leren.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Studiefinanciering voor volwassenen

Voor dit programma is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet. Zie Fiscaal voordeel voor meer informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur