• Home
  • Training Intro Big Data, BI en Data Science PE

Training Intro Big Data, BI en Data Science PE

Ontdek hoe data science en BI je werkomgeving radicaal gaan veranderen - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

03-09-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je hoeft er maar één willekeurig vakblad op na te slaan en het is al snel duidelijk: de beschikbaarheid van data en de toegenomen mogelijkheden van analyse en presentatie met BI-tools gaan voor een flinke verandering zorgen in hoe we ons werk zullen moeten gaan doen. Door de toegenomen digitalisering beschikt elke organisatie over grote stromen data. Daar zijn, soms complexe, patronen in te ontdekken die van enorme toegevoegde waarde zijn voor je klanten en je organisatie. Het World Economic Forum verwacht niet voor niets dat er een enorme vraag naar data-analisten zal komen. Vooral financials kunnen niet meer zonder kennis en vaardigheden op dit gebied. Dat maakt deze training van essentieel belang voor je toekomst als financieel professional.

Voor wie?

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die startend is binnen het vakgebied van data-analyse, BI en data science. Voor goed opgeleide financials is het inmiddels ondenkbaar om geen kennis te hebben van de mogelijkheden die BI en big data bieden.

Aanpak

Tijdens deze training maak je kennis met de belangrijkste trends- en ontwikkelingen op digitaal gebied. Je leert hoe je de enorme waarde van data kunt verzilveren en hoe je verschillende datamassa’s op slimme manieren kunt combineren en analyseren. Daarmee kun je nieuwe, waardevolle dataproducten of datadienstverlening creëren. Dat is in een notendop de uitdaging waar je met data science voor staat. Klanten en machines worden een belangrijk deel van het datageneratieproces. We kunnen de omvang en impact ervan nog nauwelijks bevatten. Maar het mixen van die verschillende interne en externe gegevensbronnen kan je nieuwe en onverwachte inzichten bezorgen.

Het verzamelen, structureren en analyseren van data is één ding. Het op een zodanige manier presenteren dat het voor jou en je stakeholders inzichten biedt is een tweede. De combinatie in deze training tussen data science en de business intelligence tools is dan ook een volstrekt logische. Deze training gaat ongetwijfeld naar meer smaken.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur