Excel

Werk je als financieel professional en wil je Excel optimaal inzetten voor jouw werkzaamheden? Van beginner tot gevorderde....

Lees meer

Werk je als financieel professional en wil je Excel optimaal inzetten voor jouw werkzaamheden? Van beginner tot gevorderde. Markus Verbeek Praehep biedt cursussen op ieder niveau....

Lees meer

Werk je als financieel professional en wil je Excel optimaal inzetten voor jouw werkzaamheden? Van beginner tot gevorderde. Markus Verbeek Praehep biedt cursussen op ieder niveau. Ga voor de basisbeginselen of kies voor een verdieping....

Lees meer

Excel: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Trainingen en Korte Cursussen (8)

Werk je als financieel professional en wil je Excel optimaal inzetten voor jouw werkzaamheden? Van beginner tot gevorderde. Markus Verbeek Praehep biedt cursussen op ieder niveau. Ga voor de basisbeginselen of kies voor een verdieping. In een kort tijdsbestek doe je zowel theoretische als praktijkgerichte kennis op over bijvoorbeeld formules, rapportages, formulieren en sjablonen. Ontdek snel de eindeloze mogelijkheden van Excel.

 

De waarde van Excel 

Gebruik Excel om snel en accuraat gegevens te verwerken, bij het beheer van budgetten, het maken van prognoses of het uitvoeren van financiële analyses. Een goede beheersing van Excel verbetert de productiviteit en effectiviteit van financiële taken. Goed kunnen werken met Excel is daarom een belangrijke vaardigheid voor financieel professionals. Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd door werkgevers, maar het zorgt ook dat je je financiële werkzaamheden nog efficiënter kunt uitvoeren.  

 

Excel training voor financieel professionals  

De Excel- trainingen en -cursussen van Markus Verbeek Praehep zijn speciaal ontwikkeld voor financieel professionals. Je verrijkt je kennis en versterkt je vaardigheden in een kort tijdsbestek en kunt de opgedane kennis direct toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.  

Ontwikkel je verder in het gebruik en de toepassing van Excel. Volg in twee maanden de Excel-training voor Financiële Professionals. Het accent ligt op direct toepasbare kennis waardoor je dagelijks effectiever kan werken. Leer bijvoorbeeld over sjablonen, opmaak, databases, databeveiliging, sorteren en filteren. Versterk essentiële vaardigheden, train in geavanceerde functies van Excel en voldoe aan je PE-verplichting.  

Zoek je een cursus Excel voor gevorderden en wil je meer dan alleen basisfuncties gebruiken? Ontwikkel je tot expert in complexere, tijdbesparende functies. Kies bijvoorbeeld voor Analyse en Rapportage, Excel BI of Data Visualiseren. Met onze Excel trainingen breid je in één dag je kennis en vaardigheden op een specifiek onderwerp uit. Dit is ideaal voor wanneer je je doelgericht verder wil ontwikkelen. Binnen één dag kun je gevorderde Excel-functionaliteiten effectief toepassen in je werk. 

 

Markus Verbeek Praehep: jouw ontwikkeling als financial

Overweeg je een Excel-training bij Markus Verbeek Praehep? Bij Markus Verbeek Praehep staat kwaliteit voorop. Onze deskundige docenten met praktijkervaring bieden hoogwaardig onderwijs. De opleidingen zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen en je leert op een praktische manier. Hierdoor kun je de opgedane kennis direct toepassen.  

Ons aanbod is gericht op werkenden. Wij bieden verschillende studievormen en varianten die goed te combineren zijn met je werk- en privéleven. Na afronding van een opleiding of training ontvang je een diploma of certificaat dat wordt erkend en gewaardeerd door de branche. Bij Markus Verbeek Praehep investeer je niet alleen in je opleiding, maar ook in een succesvolle toekomst in de bruisende wereld van Excel.