• Home
  • Training (On)zin van de Digitale Transitie in Finance

Training (On)zin van de Digitale Transitie in Finance

Digitalisering in het financieel domein - 1 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-02-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je kunt er niet omheen: digitalisering, data en automatisering worden steeds belangrijker in de financiële sector. Steeds meer processen en werkzaamheden worden geautomatiseerd. Ook worden er veel voorspellingen gedaan over hoe de toekomst er voor financieel professionals uit gaat zien. Maar wat klopt daarvan? In deze training benader je de digitale transitie vanuit 2 perspectieven: de zin en de onzin ervan. Je maakt kennis met de wijze waarop digitalisering, transitie en automatisering het financieel domein beïnvloeden. Alle belangrijke digitale thema's komen aan bod, waaronder robotica, kunstmatige intelligentie, supercomputers en big data. Je vergroot je inzicht in verwachte ontwikkelingen en technologieën en de voor- en nadelen hiervan. Na afloop kun je met een kritische blik kijken naar de huidige en toekomstige digitale ontwikkelingen.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor alle financieel professionals die weten dat de digitalisering er aankomt, maar graag in een dag willen worden bijgepraat over wat die ontwikkelingen inhouden en wat ze voor de praktijk van de financial gaan betekenen. Je krijgt in je rol als financieel professional steeds meer te maken met de digitale transitie van het financieel domein. Je wilt in korte tijd meer leren over de kansen en de keerzijde van de digitalisering. Ook wil je leren hoe je je moet voorbereiden op deze nieuwe toekomst. Wat is er nu belangrijk, wat kan wachten en welke ontwikkelingen zijn nu minder relevant? Deze training helpt je inzicht te verkrijgen in de stappen die je moet nemen om als financieel professional bij te blijven.

Aanpak

Tijdens deze training ga je in op de digitale transitie binnen het financieel domein. Je leert in korte tijd meer over verschillende digitale ontwikkelingen, waaronder robotica, kunstmatige intelligentie en supercomputers. Je vergroot je inzicht in de voor- en nadelen van deze ontwikkelingen en leert welke invloed dit specifiek heeft op de werkomgeving van financiële professionals. Daarmee kun je de ontwikkelingen beter duiden en inschatten wat ze kunnen betekenen. Vanwege de praktijkgerichte aanpak kun je de geleerde kennis meteen toepassen in je organisatie.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur