• Home
  • Training (On)zin van de Digitale Transitie in Finance

Training (On)zin van de Digitale Transitie in Finance

Digitalisering in het financieel domein - 1 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

24-06-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je kunt er niet omheen: digitalisering, data en automatisering worden steeds belangrijker in de financiële sector. Steeds meer processen en werkzaamheden worden geautomatiseerd. Ook worden er veel voorspellingen gedaan over hoe de toekomst er voor financieel professionals uit gaat zien. Maar wat klopt daarvan? In deze training benader je de digitale transitie vanuit twee perspectieven: de zin en de onzin ervan. Je maakt kennis met de wijze waarop digitalisering, transitie en automatisering het financieel domein beïnvloeden. Alle belangrijke digitale thema's komen aan bod, waaronder robotica, kunstmatige intelligentie, supercomputers en big data. Je vergroot je inzicht in verwachte ontwikkelingen en technologieën en de voor- en nadelen hiervan. Na afloop kun je met een kritische blik kijken naar de huidige en toekomstige digitale ontwikkelingen.

Aanpak

Tijdens deze training ga je in op de digitale transitie binnen het financieel domein. Je leert in korte tijd meer over verschillende digitale ontwikkelingen, waaronder robotica, kunstmatige intelligentie en supercomputers. Je vergroot je inzicht in de voor- en nadelen van deze ontwikkelingen en leert welke invloed dit specifiek heeft op de werkomgeving van financiële professionals. Daarmee kun je de ontwikkelingen beter duiden en inschatten wat ze kunnen betekenen. Vanwege de praktijkgerichte aanpak kun je de geleerde kennis meteen toepassen in je organisatie.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor alle financieel professionals die weten dat de digitalisering er aankomt, maar graag in een dag willen worden bijgepraat over wat die ontwikkelingen inhouden en wat ze voor de praktijk van de financial gaan betekenen. Je krijgt in je rol als financieel professional steeds meer te maken met de digitale transitie van het financieel domein. Je wilt in korte tijd meer leren over de kansen en de keerzijde van de digitalisering. Ook wil je leren hoe je je moet voorbereiden op deze nieuwe toekomst. Wat is er nu belangrijk, wat kan wachten en welke ontwikkelingen zijn nu minder relevant? Deze training helpt je inzicht te verkrijgen in de stappen die je moet nemen om als financieel professional bij te blijven.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Digitalisering, transitie, transformatie en automatisering
  • Verwachte ontwikkelingen en technologieën
  • Wat, hoe en wanneer en specifieke toepassing in finance
  • Robotica, kunstmatige intelligentie, supercomputers, big data, blockchain en andere ontwikkelingen
  • Digital finance en de organisatie (processen, mensen, systemen)
  • Digital finance en de mens
  • Digital finance en de ontwikkeling van medewerkers
  • Toepassingen binnen je eigen organisatie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘(On)zin van de Digitale Transitie in Finance' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kosten tot 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 490,-
Trainingsmateriaal
€ 89,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 633,50
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 525,-
Studiemateriaal
€ 99,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 678,50
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur