Business Intelligence

Business intelligence draait om het verwerken en omzetten van gegevens in waardevolle inzichten. Markus Verbeek Praehep helpt financials zich verder te professionaliseren in business intelligence....

Lees meer

Business intelligence draait om het verwerken en omzetten van gegevens in waardevolle inzichten. Markus Verbeek Praehep helpt financials zich verder te professionaliseren in business intelligence. Van verbetering van de efficiëntie en de concurrentiepositie tot kostenverlaging en tijdige reactie op marktomstandigheden....

Lees meer

Business intelligence draait om het verwerken en omzetten van gegevens in waardevolle inzichten. Markus Verbeek Praehep helpt financials zich verder te professionaliseren in business intelligence. Van verbetering van de efficiëntie en de concurrentiepositie tot kostenverlaging en tijdige reactie op marktomstandigheden....

Lees meer

Business Intelligence: 12 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masterclass (2)

Post Bachelor (1)

HBO Programma (2)

Trainingen en Korte Cursussen (6)

Vakopleiding Branche-erkend (1)

Business intelligence draait om het verwerken en omzetten van gegevens in waardevolle inzichten. Markus Verbeek Praehep helpt financials zich verder te professionaliseren in business intelligence. Van verbetering van de efficiëntie en de concurrentiepositie tot kostenverlaging en tijdige reactie op marktomstandigheden. Volg nu een opleiding op dit gebied en versterk je positie als financieel professional.
 

Business intelligence: data-driven besluitvorming en groei  

In business intelligence houd je je dagelijks bezig met het gebruik van data om bruikbare inzichten te verkrijgen die bijdragen aan de groei van de organisatie. Je gebruikt verschillende technologieën, processen en applicaties om belangrijke gegevens bij elkaar te brengen.  

Het proces van verzamelen, analyseren en het presenteren van informatie zorgt dat een onderneming weloverwogen organisatorische, operationele en strategische beslissingen kan nemen. Als BI-specialist of data-analist kun je een grote impact hebben. De waarde van business intelligence is diep verweven met het vermogen van organisaties om zich aan te passen, te groeien en concurrentievoordeel te behalen in een snel veranderende zakelijke omgeving.
 

Markus Verbeek Praehep: ontwikkeling voor financials  

Optimaal gebruik van data is een sleutel tot groei en succes in finance. Wil je je werk transformeren en je blijven ontwikkelen? Ontdek onze op maat gemaakte opleidingen en trainingen voor werkenden. Kies uit korte trainingen, cursussen, Post Bachelors, HBO-deelprogramma’s of Masterclasses.  

Ga voor een training of cursus wanneer je jezelf in een kort tijdsbestek wil ontwikkelen. Voor gerichte ontwikkeling op HBO-niveau kies je een Post Bachelor of HBO-deelprogramma. Volg bijvoorbeeld de Post Bachelor Financiële Analyse en Business Intelligence om in één jaar te leren over data-analysetechnieken, het gebruik van big-data-analyses en business intelligence. Er komen onderwerpen aan bod zoals big data, beheer, analyse, data science en management accounting en control.  

Kies voor een gerichte groei in je financiële carrière met ons praktijkgerichte HBO-deelprogramma Financieel Data-analist. Dit programma van één jaar transformeert je tot een expert in financiële data-analyse. Na voltooiing ben je in staat om data om te zetten in kansen en verbeteringen, strategisch mee te denken over de financiële gezondheid van je organisatie en het management te adviseren over optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ontdek nieuwe perspectieven en verhoog je waarde binnen de financiële sector met deze doelgerichte opleiding.  

Verrijk je kennis in digitalisering met de Masterclass Digitale Transformatie voor Financials; een intensieve drie maanden durende opleiding. Ontdek de kansen van digitalisering voor je organisatie en jouw financiële rol. Na voltooiing ben je in staat IT-ontwikkelingen te vertalen naar strategie en beleid, waardoor je een sleutelrol kan vervullen in de digitale transformatie van jouw organisatie. Ontwikkel jezelf snel en impactvol met deze compacte opleiding.
 

Professioneel ontwikkelen voor werkenden  

Ga jij een opleiding of training bij ons volgen? Dit kun je van ons verwachten. 

  • Onze opleidingen zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen. 
  • Bij Markus Verbeek werken deskundige docenten met praktijkervaring. 
  • Onze opleidingen zijn up-to-date en aangevuld met de nieuwste inzichten.
  • Leer op een praktische manier zodat je kennis direct kan toepassen. 
  • Flexibiliteit voor werkenden: we hebben diverse studievormen die goed te combineren zijn. 
  • Onze diploma's en certificaten hebben een sterke erkenning in de branche.