Data science

Technologische ontwikkelingen en de digitale transformatie veranderen hoe organisaties werken....

Lees meer

Technologische ontwikkelingen en de digitale transformatie veranderen hoe organisaties werken. Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je als financieel professional in data....

Lees meer

Technologische ontwikkelingen en de digitale transformatie veranderen hoe organisaties werken. Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je als financieel professional in data. Van basiskennis tot verdieping. Leer om impact te maken met waardevolle inzichten uit data....

Lees meer

Data science: 12 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masterclass (1)

Post Bachelor (2)

HBO Programma (2)

Trainingen en Korte Cursussen (7)

Technologische ontwikkelingen en de digitale transformatie veranderen hoe organisaties werken. Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je als financieel professional in data. Van basiskennis tot verdieping. Leer om impact te maken met waardevolle inzichten uit data. Zo versterk je je rol als financial in een data-gedreven zakelijke wereld. 
 

Het belang van data science

Datawetenschap is gericht op het verkrijgen van inzichten uit data. Het gaat om het verzamelen, evalueren en toepassen van statistische kennis om problemen op te lossen. Een opleiding in data science versterkt niet alleen je analytische vaardigheden, het draagt ook bij aan het optimaliseren van financiële processen en opent deuren naar innovatieve benaderingen in financieel management. Ontdek de kracht van data science en leer hoe het begrijpen en toepassen van datawetenschap jouw impact in de financiële wereld kan vergroten. 
 

Markus Verbeek Praehep voor jouw ontwikkeling

Het benutten van data kan een krachtige troef zijn voor groei en succes in de financiële sector. Wil je als financial ook blijven ontwikkelen en groeien? Wij hebben een aanbod opleidingen en trainingen die speciaal afgestemd zijn op werkenden. Kies voor een korte training of cursus, een Post Bachelor voor gerichte ontwikkeling of een HBO-programma voor verdieping van je kennis. 

Wil je binnen een dag informatie opdoen waarmee je direct een verschil maakt in de praktijk? Volg dan de training (On)zin van de Digitale Transitie in Finance en doe waardevolle kennis op over data. Je komt meer te weten over de digitalisering in het financieel domein. Na afronding heb je kennis over onderwerpen als de digitale transitie, automatisering, ontwikkelingen, de toepassing in finance en in je eigen organisatie.  

Data neemt een steeds grotere rol in binnen je functie. Wanneer je in een relatief korte periode wil leren om kansen op het gebied van data te benutten dan is een Post Bachelor uitermate geschikt. In de Post Bachelor Toegepaste Data Science voor Financials leer je in zes maanden data structureren en interpreteren zodat je dit kunt inzetten voor strategische doeleinden. In deze Post Bachelor leer je bijvoorbeeld over het datavakgebied, digitale ontwikkelingen, big data, klantgedrag, databases, datavisualisatie en presentatie. 
 

Professioneel ontwikkelen voor werkenden

Overweeg jij een opleiding of training van Markus Verbeek Praehep? Dan wil je vast weten wat je van ons kunt verwachten. 

  • Wij staan voor kwaliteit. Je krijgt les van deskundige docenten die praktijkervaring hebben.
  • Onze opleidingen zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen.
  • Je leert op een praktische manier zodat je meteen kunt toepassen wat je leert.
  • Wij stemmen ons aanbod af op werkenden. Maak gebruik van verschillende studievormen en varianten zodat een opleiding goed gecombineerd kan worden met je baan of privéleven.
  • ​Onze diploma’s en certificaten worden gewaardeerd in de branche.