SQL Fundamentals PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

29-09-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Financieel professionals zijn al tientallen jaren actief in het vakgebied data science, dat is ook jou als financial zeker niet ontgaan. De stroom aan data groeit gestaag en een goede structurering van data is essentieel om het overzicht te bewaren. En alleen met de juiste beheersing van data kun je data inzetten bij belangrijke besluitvorming. Het is dan ook van groot belang dat jij als financial weet hoe databases zijn opgebouwd en hoe je ermee kunt werken. Tijdens deze training ontwikkel je de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van Structured Query Language (SQL). Je leert rapportages maken, data analyseren en risico's in kaart brengen. Met deze vaardigheden geef je jezelf toegang tot gerichtere controle-informatie.

Voor wie?

Vanuit je rol als financieel professional krijg je steeds meer te maken met een veranderende IT-omgeving en de algehele digitalisering. Om je kennis actueel te houden is het essentieel dat je weet hoe (relationele) databases werken en wat de achtergrond hiervan is. Dat maakt deze training SQL Fundamentals PE onmisbaar voor jou.

Met deze training draag je bij aan je permanente educatie, waarmee je je kennis binnen het vakgebied onderhoudt en verder ontwikkelt. De training is ook geschikt voor deelnemers zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ga je praktisch aan de slag met de belangrijkste thema's van Structured Query Language (SQL). Onder begeleiding van een ervaren docent leer je de fundamenten van SQL kennen en gebruiken. Je krijgt de tools aangereikt om eenvoudige query's te maken. Daarbij verdiep je je in de historische achtergronden, uitgangspunten en belangrijkste commando's. Kortom, je doet onmisbare inzichten op in databasebeheer en -ontwikkeling voor jouw rol als financieel professional.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur