Security Awareness PE Online

Digitale training - ongeveer 2 keer 50 minuten
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

November 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional merk je dat het toezicht op de verwerking van persoonsgegevens toeneemt. Daarbij ben je je ervan bewust dat hackers steeds slimmer te werk gaan. Hoe zorg je ervoor dat je je eigen gegevens en die van klanten beschermt? En welke persoonsgegevens mag je wel en niet bewaren? Dat leer je tijdens deze unieke training Security Awareness PE Online van Markus Verbeek Praehep. Je krijgt praktische handvatten aangereikt, zodat je hackers tijdig herkent en zodat je persoonsgegevens optimaal beschermt. Dat maakt deze training onmisbaar voor elke financieel professional.

Voor wie?

Vanuit je rol als financieel professional krijg je dagelijks te maken dataverwerking. Daarbij ben je je ervan bewust dat veilig werken van essentieel belang is om datalekken te voorkomen. Met deze training krijg je praktische handvatten aangereikt om veilig te werken en om jouw privacy en die van klanten optimaal te beschermen. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training verdiep je je in de kernaspecten van privacy awareness. Het betreft een digitale training in samenwerking met de Online Academy. De unieke aanpak zorgt ervoor dat je eenvoudig in blokken van 5 of 10 minuten kunt studeren. Even tussendoor op je mobiele telefoon of tablet of gewoon op je pc. De nieuwe manier van leren die past bij een drukke baan.

Je gaat aan de slag met verschillende vormen van hacking. Daarvoor verdiep je je in de eigenschappen van onder andere virussen en malware. Ook leer je op welke wijze je hackers kunt herkennen, zodat je mogelijke besmetting van je computer, tablet of telefoon mijdt. Natuurlijk komt tijdens de training ook de nieuwste wet- en regelgeving over persoonlijke dataverwerking aan bod, waaronder de AVG. Zo werk je na afloop bewust, nauwkeurig en weet je hackers tijdig te herkennen en elimineren.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur