Kostenoverzicht aanvragen

  • Direct in jouw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of te printen

Security Awareness PE Online

Digitale training - ongeveer 2 keer 50 minuten
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

April 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional merk je dat het toezicht op de verwerking van persoonsgegevens toeneemt. Daarbij ben je je ervan bewust dat hackers steeds slimmer te werk gaan. Hoe zorg je ervoor dat je je eigen gegevens en die van klanten beschermt? En welke persoonsgegevens mag je wel en niet bewaren? Dat leer je tijdens deze unieke training Security Awareness PE Online van Markus Verbeek Praehep. Je krijgt praktische handvatten aangereikt, zodat je hackers tijdig herkent en zodat je persoonsgegevens optimaal beschermt. Dat maakt deze training onmisbaar voor elke financieel professional.

Aanpak

Tijdens deze training verdiep je je in de kernaspecten van privacy awareness. Het betreft een digitale training in samenwerking met de Online Academy. De unieke aanpak zorgt ervoor dat je eenvoudig in blokken van 5 of 10 minuten kunt studeren. Even tussendoor op je mobiele telefoon of tablet of gewoon op je pc. De nieuwe manier van leren die past bij een drukke baan.

Je gaat aan de slag met verschillende vormen van hacking. Daarvoor verdiep je je in de eigenschappen van onder andere virussen en malware. Ook leer je op welke wijze je hackers kunt herkennen, zodat je mogelijke besmetting van je computer, tablet of telefoon mijdt. Natuurlijk komt tijdens de training ook de nieuwste wet- en regelgeving over persoonlijke dataverwerking aan bod, waaronder de AVG. Zo werk je na afloop bewust, nauwkeurig en weet je hackers tijdig te herkennen en elimineren.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 2 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Voor wie?

Vanuit je rol als financieel professional krijg je dagelijks te maken dataverwerking. Daarbij ben je je ervan bewust dat veilig werken van essentieel belang is om datalekken te voorkomen. Met deze training krijg je praktische handvatten aangereikt om veilig te werken en om jouw privacy en die van klanten optimaal te beschermen. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Dataverwerking en wettelijke kaders
  • Social Enginering
  • Virussen, wormen, malware, botnets en DDOS
  • Dataverzameling en websites

Certificaat

Je rondt de training af met een digitaal examen. Bij succesvolle afronding van dit examen ontvang je het certificaat van deelname ‘Security Awareness' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt ongeveer 2 keer 50 minuten.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kosten tot 01 september 2021

Bij e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 264,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 264,-
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij e-learning variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 264,-
Studiemateriaal
€ 99,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 363,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur