• Home
  • Introductie Business Intelligence PE

Introductie Business Intelligence PE

Praktijkgerichte (PE) training - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

04-03-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Business Intelligence (BI) is een continu proces waarmee organisaties op gerichte wijze data verzamelen en registreren en analyseren. BI helpt je om op basis van resulterende informatie en kennis betere besluiten te nemen en om de prestaties van een organisatie te verbeteren. Zo bestaat BI uit een combinatie van tools, maar ook het geheel aan concepten, processen, strategieën, cultuur, methodieken en ICT-hulpmiddelen. Samen zorgen zij ervoor dat organisaties zich intelligenter kunnen gedragen en ontwikkelen. Dat maakt kennis van business intelligence erg interessant voor jou als financieel professional. Tijdens deze training ga je in op de kernbegrippen van business intelligence. Je leert welke mogelijke problematiek het implementeren van BI kan hebben op het gebied van organisatie en IT.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor financieel professionals die kennis willen maken met de mogelijkheden van business intelligence. Enige kennis van relationele databases en het opstellen van rapportages in Excel is een pre. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training vergroot je je inzicht in de theoretische concepten van BI. Je leert meer over het proces van het openen, importeren en bewerken van data. Ook het maken van rapportages om tot nieuwe inzichten te komen komt aan bod. Hierbij word je begeleid door een ervaren trainer. Deze ondersteunt je bij het toepassen van de theorie in je dagelijkse praktijk.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur