• Home
  • Een Relationele Database Ontwerpen

Een Relationele Database Ontwerpen

De structuur van een relationeel databasesysteem - 1 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Relationele databases zijn zeker niet de enige manier om data op te slaan, maar vormen tegenwoordig wel de standaard in de industrie. In deze training leer je hoe je de structuur van een relationele database in Microsoft Access (of een ander relationeel databasesysteem) kunt ontwerpen en/of bouwen. Het gaat in deze training uitsluitend over de structuur en niet om het databasesysteem waarin de database uiteindelijk wordt gebouwd.

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die in Microsoft Access (of een ander relationeel databasesysteem) een relationele database moet ontwerpen en/of bouwen. Ook voor mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een database of die een database rechtstreeks met SQL benaderen, is dit een waardevolle training.

Voor deze training is geen voorkennis benodigd.

Aanpak

Het intensieve programma van deze interessante, klassikale training draait om het kunnen opzetten van een logisch gegevensmodel in de vierde normaalvorm, op basis van de wensen van de gebruiker. Het logisch gegevensmodel weerspiegelt de structuur van een relationele database. De trainer behandelt de theorie en vult deze aan met demonstraties. De oefeningen waarmee je aan de slag gaat, sluiten goed aan bij de praktijk.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Een Relationele Database Ontwerpen' van Markus Verbeek Praehep.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur