• Home
  • Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC10994) PE

Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC10994) PE

Praktijkgerichte (PE) training - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

05-01-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als financieel professional werk je dagelijks met Excel. Je bent op zoek naar een korte en doelgerichte training waarbij je je kennis van analysemogelijkheden uitbreidt. Kies daarom voor deze Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC10994) PE van Markus Verbeek Praehep. Tijdens deze training verdiep je je in de basis van geavanceerde gegevensanalyse met Excel of Power BI. Je leert om analysemogelijkheden toe te voegen aan Excel-spreadsheets.

Voor wie?

Je bent financieel professional en wilt je verdiepen in de kern van data-analyse met Excel, zodat je efficiënter kunt werken met formules en functies. Daarbij draag je met deze training bij aan je permanente educatie, waarmee je je kennis binnen het vakgebied onderhoudt en verder ontwikkelt.

Om deze training te kunnen volgen is voorkennis op het niveau van de cursus Excel Advanced: Formules en Functies benodigd. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder een PE-verplichting.

Aanpak

Excel is het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Tijdens deze training leer je hoe je data-analyses uitvoert op deze spreadsheets. Je gaat aan de slag met je persoonlijke Excel-bestanden en leert hoe je data efficiënter filtert, dashboards aanmaakt en samenvattingen maakt. Uiteraard word je hierbij begeleid door een ervaren en gecertificeerde trainer. Deze helpt je bij de vertaling van de theorie naar je praktijk.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur