• Home
 • Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC10994) PE

Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC10994) PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-07-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als financieel professional werk je dagelijks met Excel. Je bent op zoek naar een korte en doelgerichte training waarbij je je kennis van analysemogelijkheden uitbreidt. Kies daarom voor deze Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC10994) PE van Markus Verbeek Praehep. Tijdens deze training verdiep je je in de basis van geavanceerde gegevensanalyse met Excel of Power BI. Je leert om analysemogelijkheden toe te voegen aan Excel-spreadsheets.

Voor wie?

Je bent financieel professional en wilt je verdiepen in de kern van data-analyse met Excel, zodat je efficiënter kunt werken met formules en functies. Daarbij draag je met deze training bij aan je permanente educatie, waarmee je je kennis binnen het vakgebied onderhoudt en verder ontwikkelt.

Om deze training te kunnen volgen is voorkennis op het niveau van de cursus Excel Advanced: Formules en Functies benodigd.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder een PE-verplichting.

Aanpak

Excel is het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Tijdens deze training leer je hoe je data-analyses uitvoert op deze spreadsheets. Je gaat aan de slag met je persoonlijke Excel-bestanden en leert hoe je data efficiënter filtert, dashboards aanmaakt en samenvattingen maakt. Uiteraard word je hierbij begeleid door een ervaren en gecertificeerde trainer. Deze helpt je bij de vertaling van de theorie naar je praktijk.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Reporting in Excel
 • Filtering and Formatting Data
 • Charts
 • Excel Data Tables
 • Summarizing Data
 • Pivot Tables and Pivot Charts
 • Creating a Dashboard
 • Data Analysis in Excel Pivot Tables
 • Hierarchies
 • Time Data
 • The Excel Data Model
 • External Data

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC10994)' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 2 dagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kosten tot 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 851,-
Trainingsmateriaal
€ 120,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 971,-
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 901,-
Studiemateriaal
€ 120,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.130,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur