• Home
  • Analyzing Data with Excel (MOC20779) PE

Analyzing Data with Excel (MOC20779) PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 3 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties hebben steeds meer data ter beschikking. Data die voor jou als financieel professional grote waarde hebben, mits je ze goed weet te benutten. Met deze Analyzing Data with Excel (MOC20779) PE ontwikkel je de vaardigheden om data in Excel te importeren, bewerken en analyseren. Je versterkt je Excel-data-analysevaardigheden met het toepassen van BI-technieken. Zo leer je onder begeleiding van een ervaren docent omgaan met draaigrafieken, het Excel-datamodel en datavisualisatie. Na afloop van de training kun je financiële gegevens doelgerichter en efficiënter analyseren én controleren. Bovendien draag je met deze training bij aan je PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ga je praktisch aan de slag met data-analyse in Excel. Je leert meer over de import van data, het structuren en analyseren van data. Ook ga je je aan de slag met Power BI, zodat je je bevindingen concreet kunt vormgeven en goed kunt presenteren.

De training wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 15 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Je bent financieel professional en werkt dagelijks met Excel. Je wilt leren hoe je met behulp van Excel financiële data-analyses kunt uitvoeren en rapportages kunt opstellen. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE verplichting.

Om goed deel te kunnen nemen aan deze training is het van belang dat je ervaring hebt met het werken met relationele databases. Ook dien je over uitgebreide kennis te beschikken over het gebruik van formules, grafieken, filteren, sorteren en subtotalen in Excel op het niveau van de training Data Analysis Fundamentals Using Excel (MOC10994).

Met deze training draag je bij aan je permanente educatie, waarmee je je kennis binnen het vakgebied onderhoudt en verder ontwikkelt.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur