Training Blockchain PE

Introductie in blockchaintechnologie - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-01-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Blockchain is bekend als structuur waarop cryptogeld gebouwd is. Het systeem heeft echter kenmerken die voor veel organisaties en processen interessant zijn. Wil jij leren hoe je gegevens vanuit verschillende disciplines door middel van blocks kunt verbinden tot een eindproduct? Dan is dit de training voor jou. De training wordt verzorgd door onze businesspartner Computrain. De PE-registratie verzorgen wij. Zo ontwikkel je dus niet alleen relevante kennis en vaardigheden, maar werk je tegelijkertijd aan je Permanente Educatie.

Voor wie?

Je wilt kennis opdoen van de werking van blockchain en de kansen en risico's van fintech. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training wordt de werking en geschiedenis van blockchaintechnologie geïntroduceerd. Je bestudeert voorbeelden uit de praktijk om te ontdekken hoe de technologie werkt en hoe deze binnen fintech ingezet kan worden. Je ontdekt wat de mogelijkheden zijn voor toepassing van deze technologie binnen je eigen organisatie en welke kansen en risico's dit met zich meebrengt. Met deze training ontwikkel je waardevol inzicht in de inrichting van digitale en financiële bedrijfsprocessen. Zo ontwikkel jij de kennis en vaardigheden om je organisatie beter voor te bereiden op de digitale toekomst.

De Training Blockchain PE is voor erkenning aangeboden aan de NBA.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur