Introductie Data Science voor Financials PE

Optimaal resultaat met data - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Robotics en data-analyses nemen steeds meer kerntaken van financiële functies over. Daarom is het essentieel om hier als professional op in te spelen. Met deze training verdiep je je in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van big data, zodat jij je positie binnen de financiële sector versterkt. Je gaat aan de slag met datafundamenten en leert met speciale tools en software data ontsluiten, analyseren en structureren. Met deze kennis kun jij belangrijke financiële data in kaart brengen en het hoger management hierover adviseren.

Aanpak

In deze training komen de belangrijkste onderwerpen op het gebied van data science aan bod. Je leert kansen en mogelijkheden van big data herkennen en benutten. Daarvoor ontwikkel je vaardigheden om data te koppelen aan trends en ontwikkelingen binnen de markt. Ook verdiep je je in machine learning, zodat je aan de hand van algoritmen patronen kunt ontdekken in data. Met je kennis kun jij data beheren en optimaal benutten. Ook vorm jij een belangrijke gesprekspartner voor jouw hoger management.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 6 PE-punten en daarmee blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Voor wie?

Als financieel professional ken je het belang van big data en wil je je kennis volledig afstemmen op de huidige behoefte hieraan. Kies daarom voor deze training Introductie Data Science voor Financials PE en doe interessante inzichten op vanuit de data binnen je organisatie. Met dit programma ontvang je bovendien PE-punten.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • An Introduction to Data
  • Data Analysis Fundamentals
  • Getting Started with Statistics
  • Machine Learning Basics

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Introductie Data Science voor Financials' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur