Introductie Data Science voor Financials PE

Optimaal resultaat met data - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Robotics en data-analyses nemen steeds meer kerntaken van financiële functies over. Daarom is het essentieel om hier als professional op in te spelen. Met deze training verdiep je je in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van big data, zodat jij je positie binnen de financiële sector versterkt. Je gaat aan de slag met datafundamenten en leert met speciale tools en software data ontsluiten, analyseren en structureren. Met deze kennis kun jij belangrijke financiële data in kaart brengen en het hoger management hierover adviseren.

Voor wie?

Als financieel professional ken je het belang van big data en wil je je kennis volledig afstemmen op de huidige behoefte hieraan. Kies daarom voor deze training Introductie Data Science voor Financials PE en doe interessante inzichten op vanuit de data binnen je organisatie. Met dit programma ontvang je bovendien PE-punten.

Aanpak

In deze training komen de belangrijkste onderwerpen op het gebied van data science aan bod. Je leert kansen en mogelijkheden van big data herkennen en benutten. Daarvoor ontwikkel je vaardigheden om data te koppelen aan trends en ontwikkelingen binnen de markt. Ook verdiep je je in machine learning, zodat je aan de hand van algoritmen patronen kunt ontdekken in data. Met je kennis kun jij data beheren en optimaal benutten. Ook vorm jij een belangrijke gesprekspartner voor jouw hoger management.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Introductie Data Science voor Financials' van Markus Verbeek Praehep.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 6 PE-punten en daarmee blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur