Fit for Future Programma voor Accountants PE

Future proof accountant - 6 maanden
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als accountant wordt steeds meer van je dagelijkse werkzaamheden geautomatiseerd en gestandaardiseerd. Het is dan ook essentieel om hier adequaat op te reageren en om je goed voor te bereiden op de toekomst binnen je vakgebied. Kies daarom voor deze opleiding Fit for Future Programma voor Accountants PE en verdiep je in huidige en toekomstige digitale ontwikkelingen. Tijdens dit programma leer je hoe je efficiënt data-analyses uitvoert en ontwikkel je vaardigheden om belangrijke (real time) data te traceren en benutten. Daarbij ga je aan de slag met de meest actuele toepassingen van blockchain en leer je welke potentiële nieuwe businessmodellen relevant zijn. Met dit programma word jij als accountant klaargestoomd voor de toekomst binnen je vakgebied.

Voor wie?

Veel financials onderschatten de impact van technologie op hun functie, zo blijkt uit onderzoek van diverse brancheverenigingen. Als accountant weet jij dat de technologie je functie beïnvloedt en daarom wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op toekomstige technologische ontwikkelingen. Dat maakt dit programma van essentieel belang.

Aanpak

Voor dit unieke programma is Markus Verbeek Praehep de samenwerking aangegaan met businesspartner Computrain. Met hun expertise van digitale trends en onze koppeling met het financiële vakgebied word je volledig voorbereid op je toekomstige vakgebied. Dat maakt dit programma uniek in Nederland.

Tijdens dit programma komen alle actuele dataontwikkelingen en datatools aan bod. Je leert wat data voor jouw bedrijfsprocessen en -modellen aan waarde kan toevoegen. Ook leer je op welke wijze je real time informatie kunt traceren en gebruiken voor je dagelijkse werkzaamheden. Je merkt direct resultaat.

Vooropleiding

Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haal je nog meer resultaat uit de bijeenkomsten.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Examens en diploma

De training Analyzing Data with Power BI (MOC20778) sluit je af met het examen Analyzing Data with Power BI (70-778). Het examen is inbegrepen in de kosten. Je kunt je hiervoor aanmelden via www.computrain.nl/examens. Het tijdstip en de locatie van het examen kun je zelf kiezen.

Het programma wordt afgesloten met een eindopdracht. Bij aanwezigheid tijdens de verschillende trainingen en een voldoende beoordeling van het examen en de eindopdracht ontvang je het diploma 'Fit for Future Programma voor Accountants' van Markus Verbeek Praehep.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met dit programma van Markus Verbeek Praehep behaal je 75 PE-punten die officieel erkend zijn door de NBA en BSPD. Zo blijft je kennis actueel.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur