• Home
  • Masterclass Digitale Technologie en Innovatie

Masterclass Digitale Technologie en Innovatie

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 3 maanden
Masterclass

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

November 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als manager vervul je een belangrijke, adviserende rol ten aanzien van de organisatiestrategie. Je wilt je organisatie helpen groeien, zodat zij een duurzame bijdrage kan leveren aan mens én maatschappij. Kies daarom voor deze Masterclass en verdiep je in de waardevolle mogelijkheden van digitalisering. Tijdens dit programma doe je de vaardigheden op om kansen van digitalisering in jouw organisatie te herkennen. Je leert hoe je effectief aanstuurt op een meer datagedreven organisatie. Hierbij verlies je het menselijke aspect niet uit het oog. Je zorgt ervoor dat je medewerkers actief betrekt en motiveert en realiseert daarmee een organisatie die wendbaar is voor veranderingen. Zo ben je met deze opleiding van grote meerwaarde voor je organisatie én stoom je je klaar voor de toekomst binnen je vakgebied. Deze Masterclass wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI.

Vrijstelling

Deze Masterclass is een keuzedeel van de volledige opleiding Master Management, Cultuur en Verandering. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor gelijknamige onderdelen. Zo kies je met deze Masterclass niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een officiële Mastergraad.

Voor wie?

Vanuit je rol als manager wil je digitale technologie gerichter inzetten in diensten en businessmodellen. Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau.

Aanpak

In dit inspirerende programma krijg je op praktische wijze inzicht in de wijze waarop je aan de slag kunt met technologische ontwikkelingen in je organisatie. De organisatorische en menselijke kant komen aan bod. Je benadert de kansen en mogelijkheden van digitalisering ten aanzien van huidige businessmodellen en communicatiekanalen. Je verdiept je in de mogelijkheden van big data en leert welke waardevolle informatie je hieruit kunt benutten. Met de kennis die je hierbij opdoet, kun je huidige processen nog verder ontwikkelen zonder de klant uit het oog te verliezen. Om de implementatie van nieuwe, digitale oplossingen succesvol te implementeren, komt ook de menselijke kant van digitalisering uitgebreid aan bod. Onder begeleiding van een ervaren docent doe je nieuwe leiderschapsvaardigheden op, waarmee je medewerkers stimuleert om de digitalisering te omarmen en om zelf creatieve, digitale oplossingen aan te dragen. Na afloop van dit programma draag je bij aan de succesvolle ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen.

Vooropleiding

Je hebt HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur