• Home
 • Masterclass Digitale Technologie en Innovatie

Masterclass Digitale Technologie en Innovatie

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 3 maanden
Masterclass

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

September 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als manager vervul je een belangrijke, adviserende rol ten aanzien van de organisatiestrategie. Je wilt je organisatie helpen groeien, zodat zij een duurzame bijdrage kan leveren aan mens én maatschappij. Kies daarom voor deze Masterclass en verdiep je in de waardevolle mogelijkheden van digitalisering. Tijdens dit programma doe je de vaardigheden op om kansen van digitalisering in jouw organisatie te herkennen. Je leert hoe je effectief aanstuurt op een meer datagedreven organisatie. Hierbij verlies je het menselijke aspect niet uit het oog. Je zorgt ervoor dat je medewerkers actief betrekt en motiveert en realiseert daarmee een organisatie die wendbaar is voor veranderingen. Zo ben je met deze opleiding van grote meerwaarde voor je organisatie én stoom je je klaar voor de toekomst binnen je vakgebied. Deze Masterclass wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI.

Vrijstelling

Deze Masterclass is een keuzedeel van de volledige opleiding Master Management, Cultuur en Verandering. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor gelijknamige onderdelen. Zo kies je met deze Masterclass niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een officiële Mastergraad.

Aanpak

In dit inspirerende programma krijg je op praktische wijze inzicht in de wijze waarop je aan de slag kunt met technologische ontwikkelingen in je organisatie. De organisatorische en menselijke kant komen aan bod. Je benadert de kansen en mogelijkheden van digitalisering ten aanzien van huidige businessmodellen en communicatiekanalen. Je verdiept je in de mogelijkheden van big data en leert welke waardevolle informatie je hieruit kunt benutten. Met de kennis die je hierbij opdoet, kun je huidige processen nog verder ontwikkelen zonder de klant uit het oog te verliezen. Om de implementatie van nieuwe, digitale oplossingen succesvol te implementeren, komt ook de menselijke kant van digitalisering uitgebreid aan bod. Onder begeleiding van een ervaren docent doe je nieuwe leiderschapsvaardigheden op, waarmee je medewerkers stimuleert om de digitalisering te omarmen en om zelf creatieve, digitale oplossingen aan te dragen. Na afloop van dit programma draag je bij aan de succesvolle ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen.

Vooropleiding

Je hebt HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Voor wie?

Vanuit je rol als manager wil je digitale technologie gerichter inzetten in diensten en businessmodellen. Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

Masterclass Digitale Technologie en Innovatie

(8 bijeenkomsten)

 • Technologische ontwikkelingen
 • Kansen uit digitalisering
 • Digital by design & digital first
 • (Big) data analytics en innovatie
 • Data-gedreven organisatie en innovatie
 • Smart government, industry, home, etc
 • Inclusieve digitalisering (hoe krijgen we iedereen mee in deze transformatie?)
 • De menskant van digitalisering en digitaal leiderschap

  Examens en diploma

  Je rondt deze boeiende Masterclass af met een praktijkgerichte opdracht. Bij een voldoende beoordeling van je opdracht ontvang je het diploma ‘Masterclass Digitale Technologie en Innovatie’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

 • Duur van de opleiding: 3 maanden

 • Varianten: Avond, dag, zaterdag

 • Dag: 4 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur

 • Avond: 8 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur

 • E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Studiekosten: Inschrijfgeld
€ 100,-
Studiekosten: Lesgeld
€ 2.890,-
Overige kosten: Studiemateriaal
€ 250,-
Studiekosten: Eindopdracht
€ 295,-
Overige kosten: Arrangementen (Food & Beverage)
€ 100,-
Studiekosten: Locatiekosten
€ 118,-
Overige kosten: Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 3.768,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur