• Home
  • Lean Six Sigma Yellow Belt

Lean Six Sigma Yellow Belt

Praktijkgerichte training - 2 dagen
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De beheersing van bedrijfsprocessen en het vermijden van verspillingen zijn activiteiten die veel aandacht eisen van organisaties. Lean Six Sigma is een beproefde en gestandaardiseerde methode om verspillingen op te sporen. Deze training geeft je een helder beeld van de kwalitatieve elementen van procesbeheersing en de Six Sigma-methode. Deze kwantitatieve methode is de sleutel voor het opsporen van de oorzaken van de verspillingen. Deze training wordt uitgevoerd door onze businesspartner Computrain.

Officieel erkend

Onze businesspartner Computrain is door APMG geaccrediteerd op basis van de richtlijnen van de LSSA (Lean Six Sigma Academy). Hierdoor ben je ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en perfect aansluit bij de exameneisen.

Voor wie?

Je bent manager of lid van een team en je wilt meer en helder zicht krijgen op het verloop van de uitvoering van processen binnen je organisatie en sector. Dit kunnen processen zijn in de productiesector, de handels- of de dienstverlenende sector. Ook in non-profitorganisaties kun je opmerkelijke resultaten behalen door toepassing van de Lean Six Sigma-methode.

Aanpak

Deze training is uitermate praktijkgericht. Theorie en oefeningen wisselen elkaar in een weloverwogen tempo af. Er is ook ruimte voor de uitwisseling van ervaringen en onderlinge discussie. Oefening aan de hand van concrete voorbeelden leveren je direct praktische vaardigheden op voor de praktijk van alledag.

Wij gebruiken het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen van deze training. Naast de reader ontvang je het boek Lean Six Sigma Yellow Belt uit de serie Climbing the Mountain en het bijbehorende oefenboek.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Lean Six Sigma Yellow Belt' van Markus Verbeek Praehep.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur