MBO-4 op zak? Haal in 1,5 jaar je HBO-getuigschrift naast je baan

Ga voor onze verkorte HBO Associate degree Financieel Management

Na je MBO-4 praktijkgericht doorleren? En tegelijkertijd starten met je carrière? Kies dan voor de verkorte HBO Associate degree Financieel Management van Markus Verbeek Praehep. Met dit leer-werktraject haal je in 1,5 jaar een officieel HBO-getuigschrift, doe je werkervaring op en krijg je coaching en baanbemiddeling voor, tijdens en na je opleiding. Zo geef jij je carrière een vliegende start.
 

Flexibele en praktijkgerichte opleiding

In de NVAO-erkende opleiding Associate degree Financieel Management ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer bedrijfsadministratie, financial accounting en belastingwetgeving. Na de opleiding ben je in staat om geheel zelfstandig een administratie te voeren én ben je in het bezit van een officieel HBO-getuigschrift. 

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten en trainers, die zelf actief zijn in de praktijk. Je gaat tijdens de inspirerende bijeenkomsten in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. Het programma is overzichtelijk opgebouwd in de vorm van modules.

Leer-werktraject

Je hebt 1 dag per week les en werkt 4 dagen per week. Zo kun je alles wat je leert meteen toepassen in je werk, waardoor je snel resultaat boekt in je ontwikkeling. Als je het traject succesvol doorloopt, heb je niet alleen in recordtijd een HBO-getuigschrift van Markus Verbeek Praehep behaald, maar heb je door je werkervaring ook uitstekende toekomstmogelijkheden en goede kansen voor een succesvolle carrière gecreëerd.
 

Unieke baanbemiddeling

Met dit leer-werktraject doe je veel werkervaring op en creëer je goede carrièrekansen. Samen met jou zoeken we een betaalde werk- of stageplek voor tijdens je opleiding. Hierdoor kun je je opleiding (deels) uit de verdiensten van je baan of stage betalen. Ook krijg je coaching van een carrièrecoach. Daarnaast helpen we je ook na je opleiding met het vinden van jouw droombaan.
 

Je voordelen op een rij:

  • In 1,5 jaar een HBO-getuigschrift
  • 1 dag les, 4 dagen werken
  • Een betaalde stage- of werkplek
  • Al tijdens de opleiding bouw je aan je carrière
  • Coaching en baanbemiddeling

Nieuwsgierig naar meer?

Meld je aan voor een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Heb je meteen al vragen over de verkorte HBO Associate degree Financieel Management of wil je een persoonlijk studieadvies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 035 – 5 280 811. Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar.

Aanmelden voor een proefles