• Home
  • Training Starten met NLP PE

Training Starten met NLP PE

Praktijkgerichte (PE) training - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

26-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In je rol als financieel professional ben je continu opzoek naar overeenstemming. Zowel in je contact met klanten als met interne contacten ben je op zoek naar de balans in wat je zelf wilt bereiken en wat de ander wil bereiken. Natuurlijk voor zover dit mogelijk is binnen de wet- en regelgeving en voor zover dit wenselijk is voor de koers van de onderneming. NLP (Neurologisch Linguïstisch Programmeren) ondersteunt je tijdens je gesprekken. Het geeft inzicht in de processen die tussen mensen plaatsvinden. Zo leer je tijdens deze training hoe je met NLP onbewuste strategieën herkent die mensen motiveert en in mogelijkheden laat denken. Daarbij krijg je handvatten aangereikt om deze onbewuste patronen te benutten en beïnvloeden, om zo je gewenste gespreksuitkomst te bereiken.

Voor wie?

Deze training Training Starten met NLP PE is speciaal ontwikkeld voor adviserende en leidinggevende financieel professionals. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als accountant, (belasting)adviseur, relatiebeheerder of vervult een leiderschapsrol. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je communicatietechnieken die je daadkracht versterken en tot meer tevreden klanten, collega’s en medewerkers leiden. Je versterkt je luistervaardigheid, overtuigingskracht en leert hoe je een nog betere aansluiting vindt bij gesprekspartners. Aan de hand van praktische opdrachten ontwikkel je vaardigheden om overtuigend te adviseren. Ook leer je om met behulp van cijfers en conclusies je boodschap zo over te brengen dat je gesprekspartner er ontvankelijk voor is. Met je nieuwe communicatieve vaardigheden voorkom je ruimte voor discussie en blijf je op één lijn met je gesprekspartner.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur