• Home
  • Training Starten met NLP PE

Training Starten met NLP PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

19-04-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In je rol als financieel professional ben je continu opzoek naar overeenstemming. Zowel in je contact met klanten als met interne contacten ben je op zoek naar de balans in wat je zelf wilt bereiken en wat de ander wil bereiken. Natuurlijk voor zover dit mogelijk is binnen de wet- en regelgeving en voor zover dit wenselijk is voor de koers van de onderneming. NLP (Neurologisch Linguïstisch Programmeren) ondersteunt je tijdens je gesprekken. Het geeft inzicht in de processen die tussen mensen plaatsvinden. Zo leer je tijdens deze training hoe je met NLP onbewuste strategieën herkent die mensen motiveert en in mogelijkheden laat denken. Daarbij krijg je handvatten aangereikt om deze onbewuste patronen te benutten en beïnvloeden, om zo je gewenste gespreksuitkomst te bereiken.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je communicatietechnieken die je daadkracht versterken en tot meer tevreden klanten, collega’s en medewerkers leiden. Je versterkt je luistervaardigheid, overtuigingskracht en leert hoe je een nog betere aansluiting vindt bij gesprekspartners. Aan de hand van praktische opdrachten ontwikkel je vaardigheden om overtuigend te adviseren. Ook leer je om met behulp van cijfers en conclusies je boodschap zo over te brengen dat je gesprekspartner er ontvankelijk voor is. Met je nieuwe communicatieve vaardigheden voorkom je ruimte voor discussie en blijf je op één lijn met je gesprekspartner.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 5 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze training Training Starten met NLP PE is speciaal ontwikkeld voor adviserende en leidinggevende financieel professionals. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als accountant, (belasting)adviseur, relatiebeheerder of vervult een leiderschapsrol. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is NLP?
  • Waarde van NLP
  • Toepassing van NLP in jouw dagelijkse praktijk
  • NLP en het communicatiemodel
  • NLP basisframes

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Training Starten met NLP' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kosten tot 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 645,-
Trainingsmateriaal
€ 30,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 675,-
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 675,-
Studiemateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 759,50
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur