• Home
  • Data Science Fundamentals PE

Data Science Fundamentals PE

Praktijkgerichte (PE) training - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

20-09-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Data science wordt een steeds belangrijkere discipline binnen het financieel domein. Met de stijgende hoeveelheid aan data biedt het je de kans om effectiever en efficiënter te werken met data. Het fundament van data science leer je tijdens deze praktische training van Markus Verbeek Praehep. Je vergroot je inzicht in de mogelijkheden en leert hoe meer kennis en inzichten kunt onttrekken uit data. Ook leer je hoe je met behulp van data science betere analyses kunt maken en de kwaliteit van rapportages en adviezen kunt optimaliseren.

Voor wie?

Je bent financieel professional en weet dat data science onmisbaar is in deze tijd van toenemende data. Om bij te blijven in je vak is het van belang dat je meer leert over de basis van data science. Kies daarom voor deze training. Met deze training draag je bij aan je permanente educatie, waarmee je je kennis binnen het vakgebied onderhoudt en verder ontwikkelt.

Voor deze training gelden geen toelatingseisen. Wel is enige ervaring met SQL een pre. Ben je helemaal nieuw in het vakgebied? Dan raden we je aan om de training Intro Big Data, BI en Data Science te volgen. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder een PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training vergroot je je inzicht in de voordelen en mogelijkheden van data science. Je gaat aan de slag met basisprincipes en terminologie. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om effectief te werken met Python. Hiervoor leer je meer over Numpy, Matplotlib en Pandas. Ook leer je meer over de grondbeginselen van machine learning. Je leert welke rol Python hierin kan spelen. Wat je leert, pas je aan de hand van praktische opdrachten direct toe binnen je werk.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur