• Home
  • Update Arbeidsrecht voor Salarisadministrateurs PE

Update Arbeidsrecht voor Salarisadministrateurs PE

Actualiseer je kennis van arbeidsrecht - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-11-2021

Profiteer de hele maand oktober van onze PE-dubbeldeal

Je kunt nog tot en met 31 oktober 2021 gebruikmaken van onze PE-dubbeldeal. Met deze aantrekkelijke actie volg je twee NIRPA PE-trainingen voor de prijs van één. Wacht dus niet te lang en profiteer van dit tijdelijke aanbod.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als payrollprofessional merk je dat de veranderingen in arbeidsrecht elkaar razendsnel opvolgen. Met deze training actualiseer je kennis, zodat je volledig op de hoogte bent van recente veranderingen. De belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving komen aan bod. Zo ga je aan de slag met actualiteiten van ontslagrecht, de veranderde arbeidsovereenkomsten, maar ook de transformatie van Wwz naar WAB. Bovendien valt deze training onder Permanente Educatie en levert hij je als NIRPA-lid PE-punten op.

Voor wie?

Je bent werkzaam als payrollprofessional en wilt je kennis van arbeidsrecht actualiseren. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Met deze praktijkgerichte training maak je je kennis van arbeidsrecht weer volledig up-to-date. Je brengt de nieuwste wet- en regelgeving in kaart en leert van welke invloed deze zijn op arbeidsovereenkomsten, het ontslagrecht en loon, vakantie en verlof. Aan de hand van cases koppel je de theorie aan je eigen werkomgeving. Hierdoor zul je de lesstof nog beter onthouden. Het intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit een afwisseling van theorie, discussies en concrete cases. Daarmee garanderen we je het grootste leereffect.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. De branchevereniging NIRPA heeft deze training geaccrediteerd en 83 punten toegekend.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur