• Home
  • Training Gevolgen van de WAB PE

Training Gevolgen van de WAB PE

Omgaan met flexibele arbeidsrelaties - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

18-03-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werkgevers gaan steeds vaker flexibele arbeidsrelaties aan. Denk hierbij aan medewerkers die op oproepbasis beschikbaar zijn en het inhuren van tijdelijke krachten. Voor jou als salarisadministrateur brengt dat het nodige maatwerk met zich mee. Met name de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) gaat zorgen voor de nodige veranderingen. Belangrijk dus dat je op de hoogte bent van de actuele regelgeving op het gebied van arbeidscontracten. In deze korte training verdiep je je in de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrelaties en in de verschillende contractvormen. De kennis die je hierbij opdoet, kun je direct toepassen in je werk.

Aanpak

Met deze training Training Gevolgen van de WAB PE word je in 1 dag op de hoogte gebracht van de actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidscontracten. Je leert wat onder meer de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) inhoudt en welke gevolgen dat heeft voor de contracten die het bedrijf met medewerkers aangaat. Ook verdiep je je in payrollconstructies en het inhuren van tijdelijk personeel. De kennis die je in deze training opdoet, helpt je in je dagelijkse werkzaamheden. Je bent in staat de administratieve werkzaamheden goed in te richten en zorgt ervoor dat het bedrijf medewerkers volgens de wet- en regelgeving behandelt.

De training wordt verzorgd door een docent die ruime ervaring heeft in het vakgebied. Je docent is daarom een uitstekende sparringpartner voor alle vragen die jij op het gebied van flexibele arbeidsrelaties hebt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor Permanente Educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt. Zie www.mvp.nl voor de actuele status van deze training.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Je werkt op de afdeling salarisadministratie of human resources en je wilt je kennis op het gebied van flexibele arbeidscontracten uitbreiden. Ook voor zelfstandig ondernemers is deze training interessant. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wet arbeidsmarkt in balans
  • Ketenbepaling
  • Oproepovereenkomsten
  • Payrolling
  • Het ontslagrecht
  • Wijziging opbouw transitievergoeding

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Gevolgen van de WAB' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 520,-
Trainingsmateriaal
€ 19,50
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 594,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur