Fusies en Splitsingen in de MKB-praktijk

Verdiep je in juridische fusies en splitsingen van vennootschappen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

09-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Aandelenfusie, bedrijfsfusie, juridische fusie, juridische splitsing en zuivere juridische splitsing. In deze training leer je meer over deze veelgebruikte rechtsfiguren. Zo leer je om een goede structuur op te zetten of om een bestaande structuur te optimaliseren. Enkele aandachtspunten die kunnen spelen bij een juridische fusie of splitsing worden uitgebreid behandeld. De ervaren professionals van onze businesspartner Fiscount zorgen dat je kennis na deze training weer helemaal is opgefrist.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedere adviseur en accountant die bv’s en directeur-grootaandeelhouders adviseert.

Aanpak

Tijdens deze training komen juridische fusies en splitsingen van vennootschappen aan de orde. Zo ontwikkel je de vaardigheden om samen met de notaris het traject van een fusie of splitsing uit te voeren. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van Fiscount professionals, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na het volgen van deze training kun je jouw cliënt adviseren over de voordelen van fusies en splitsingen. Je kunt samen met de notaris fusies en splitsingen tot stand brengen zonder fiscale belemmeringen.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur