• Home
  • Fiscaal Optimaal Belonen DGA PE

Fiscaal Optimaal Belonen DGA PE

Adviseer ondernemers over fiscaal vriendelijk belonen - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-01-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als accountant kom je vaak in contact met DGA's. Je adviseert hen bij financiële vraagstukken en ondersteunt hun financiële administratie. Vanuit deze rol wil je hen ook kunnen adviseren over fiscale voordelen, zodat zij hun personeelskosten verlagen en hun winst verhogen. In deze training ontwikkel je de kennis en vaardigheden die hiervoor benodigd zijn. Je verdiept je in de wet- en regelgeving rondom het fiscaal belonen. Ook leer je meer over de verschillende vormen van fiscaal belonen, waaronder onbelaste bonussen, elektrisch rijden en fiscale verzekeringen. Na afloop ken je de voor- en nadelen en wet- en regelgeving van fiscaal belonen en kun je DGA's hier uitgebreid over adviseren. Bovendien behaal je met deze training 6 PE-punten.

Voor wie?

Je bent accountant en wilt je kennis over fiscaal belonen actualiseren en verder uitbreiden. Met de kennis die je tijdens deze training opdoet, vorm je een waardevolle gesprekspartner voor DGA's. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Met deze training ontwikkel je in een relatief korte periode essentiële kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van fiscaal belonen. Je gaat aan de slag met uitkeringen, bonussen en de mogelijkheden van het cafetariasysteem. Met de kennis die je hierbij opdoet, kun je DGA's overtuigend adviseren. De theorie werk je uit in herkenbare praktijkopdrachten. Je merkt dan ook direct wat deze training jou oplevert. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 6 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur