Analyzing Data with Power BI (MOC20778)

Efficiënt data analyseren met Power BI - inclusief examen - 3 dagen
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze 3-daagse training Analyzing Data with Power BI leer je hoe je met behulp van Power BI de data in je organisatie kunt analyseren. Je zorgt voor duidelijke analyses en een heldere presentatie van de resultaten. Op basis hiervan kunnen in jouw organisatie de juiste beslissingen worden genomen.

Microsoft Gold Learning Partner

Deze training voeren wij uit in samenwerking met onze businesspartner Computrain. Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de training (level 300) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC). De training wordt gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT).

Voor wie?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor business intelligence professionals die met Power BI data willen analyseren en op zoek zijn naar alternatieve methoden om de resultaten te presenteren.

Vooropleiding

Je hebt basiskennis van databases op het niveau van het examen Database Fundamentals. Daarnaast heb je ervaring met Excel op het niveau van de training Excel Bi of Excel Advanced: Lijsten en Tabellen. Enige kennis van terminologie rondom datawarehousing is een pre.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe je Power BI gebruikt. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding tussen theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officiële digitale Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC). Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur