• Home
 • Update Wet- en Regelgeving Accountancy PE

Update Wet- en Regelgeving Accountancy PE

Beschik over actuele en parate kennis - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-06-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wet- en regelgevingen zijn leidend voor de dagelijkse praktijkuitoefening. Daarom is het zaak dat wij als accountants volledig bijblijven en effectief kunnen anticiperen op toekomstige wijzigingen. Kies voor deze training en neem samen met andere accountants de meest recente wijzigingen en ontwikkelingen door. Alle kernthema's komen aan bod, waaronder de procesgang regelgeving, verordeningen en ethische kwesties. Tijdens de training is ruimte voor dialoog, zodat je met en van elkaar kunt leren. Zo zorg je ervoor dat je volledig over actuele en parate kennis beschikt.

Aanpak

Tijdens deze training komen de meest recente wijzigingen in wet- en regelgeving aan bod. Je gaat aan de slag met thema's als gedrag, ethiek en dilemma's en verdiept je in de procesgang van regelgeving. Zo blijft je kennis actueel en handel je conform de meest actuele richtlijnen. Praktijk en theorie worden voortdurend afgewisseld, zodat je op intensieve wijze oefent met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte van alle relevante wijzigingen in wet- en regelgeving.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook 10 PE-punten in het kader van de Permanente Educatie van de NBA.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Sta je binnenkort voor het slotexamen van je praktijkopleiding AA of RA en is je theoretische kennis deels vervaagd? Dan biedt deze training jou dé uitkomst. Met deze training ben je volledig voorbereid op het slotexamen en maak je een belangrijke stap in de richting van je AA- of RA-titel. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Regelgevende instanties
 • Bronnen van wet- en regelgeving
 • Taken en verantwoordelijkheden NBA
 • Procesgang regelgeving
 • Categorieën en toepassingen
 • HRA
 • Verordeningen
 • Nadere regelgeving
 • Toelichtingen
 • Consultatierondes
 • Gedrag en ethiek
 • Dilemma’s
 • Maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid
 • NV COS, VGBA, ViO, NVKS, NOCLAR etc.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Update Wet- en Regelgeving Accountancy' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 2 dagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 825,-
Trainingsmateriaal
€ 250,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.184,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur