Timemanagement PE

Optimaal je tijd besteden - 2 dagen of 4 avonden
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-01-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als professional binnen de financiële sector ervaar je dagelijks veel werkdruk. Kies daarom voor deze training en leer hoe je je tijd optimaal indeelt. Tijdens deze training doe je nieuwe inzichten op over je tijdsbesteding, zodat je huidige patronen en gewoonten kunt doorbreken. Je gaat aan de slag met het stellen van prioriteiten en ontwikkelt vaardigheden om minder belangrijke taken tijdig te delegeren. Ook leer je om grenzen duidelijker aan te geven en deze goed te bewaken. Zo zorg je ervoor dat jij je werkzaamheden efficiënt plant en dat de werkdruk volledig aansluit op je kunnen. Daarbij draagt deze training bij aan je PE-verplichting.

Voor wie?

Als accountant of financieel professional werk je vaak in een werkomgeving waar de ene deadline over de andere heen valt. Dan is het plezierig om een aantal tools in handen te krijgen die je leren om 'de gekte' te managen. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je vaardigheden om je persoonlijke agenda beter te beheersen. Je brengt meer structuur aan in je werkzaamheden en ontwikkelt methodieken om deze te rangschikken in prioriteit. Daarbij leer je op welke wijze je minder belangrijke taken efficiënt kunt delegeren en tijd bespaart. Hierbij leer je ook rekening houden met persoonlijke aspecten, zoals werkdruk en jouw mate van assertiviteit. Na afloop van deze training ben jij je meer bewust van je focus en communiceer je helderder met je omgeving. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, specialist in trainingen.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur