Overtuigend en Inspirerend Presenteren PE

Versterk het effect van jouw presentatie - 2 dagen
Permanente Educatie trainingen

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startmoment

13-09-2019

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als professional merk je dat de digitalisering jouw takenpakket steeds meer beïnvloedt. Zo worden hard skills verder geautomatiseerd en neemt het belang van soft skills toe. Deze training biedt jou de kans om jouw soft skills verder te ontwikkelen. Tijdens deze training versterk jij jouw zelfpresentatie en persoonlijke uitstraling, zodat je vol zelfvertrouwen communiceert. Daarbij leer je op creatieve wijze aansluiting te vinden bij jouw doelgroep. Je leert interacties stimuleren, zodat je op versoepelde wijze kunt inspelen op vragen en reacties vanuit het publiek. Bovendien werk je met deze training aan jouw PE-verplichting.

Voor wie?

Als professional ken je het belang van soft skills en daarom wil je jouw persoonlijke vaardigheden versterken. Met dit programma ontwikkel je vaardigheden om overtuigender te presenteren en het effect van jouw presentaties te vergroten. Bovendien ontvang je met dit programma PE-punten.

Aanpak

Tijdens deze training ga je aan de slag met jouw presentatievaardigheden. Je ontwikkelt verschillende presentatietechnieken en leert op welke wijze je het effect van jouw presentatie versterkt. Zo ga je aan de slag met het ontwerpen van een interactieve presentatie en oefen je met het adequaat reageren op vragen en reacties vanuit het publiek. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten oefen je tijdens de training met het improviseren, zodat je meer vertrouwen in jezelf ontwikkelt. Dit programma wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, de specialist op het gebied van trainingen.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Persoonlijke kracht en presentatie

 • Persoonlijke uitstraling
 • Zelfvertrouwen en vitaliteit
 • Jouw kwaliteiten en valkuilen

Presentatietechnieken

 • Omgaan met zenuwen en/of plankenkoorts
 • Aansluiting bij de doelgroep
 • Structuur aanbrengen in je presentatie
 • Gebruik van audiovisuele hulpmiddelen
 • Een presentatie bijzonder maken
 • Interactie met de toehoorders
 • Houding en stemgebruik
 • De kracht van non-verbale communicatie

Overtuigen en inspireren

 • Aandacht krijgen en houden
 • Improviseren en inspireren
 • Passie en overtuiging
 • Soepel omgaan met (lastige) vragen en reacties

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Overtuigend en Inspirerend Presenteren PE' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 2 dagen.

Data en plaatsen

 • 13 en 27 september 2019
 • 16 en 30 januari 2020
 • 9 en 23 maart 2020
 • 19 mei en 2 juni 2020
 • 10 en 24 juli 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.390,-
Trainingsmateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.529,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur