MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) Fit for Future Plus

Klaar voor de toekomst - 15 maanden
Vakopleiding Branche-erkend Associatie

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en daarmee veranderen ook de functie-eisen die aan de moderne bedrijfsadministrateur worden gesteld. Met de opleiding MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) Fit for Future Plus ben in je in relatief korte tijd helemaal bij. Je gaat aan de slag met de thema's budgettering, balans en verslaglegging. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om in te spelen op digitale innovaties en de gevolgen daarvan voor het werk binnen de belastingwetgeving. Bij succesvolle afronding van deze opleiding ontvang je het officiële diploma MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) Fit for Future Plus van de Markus Verbeek Praehep én het diploma Moderne Bedrijfskunde (MBA) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Voor deze opleiding werken wij samen met onze businesspartner Computrain. Als specialist verzorgen zij een introductie in nieuwe technologieën die relevant zijn voor het toekomstig beroep van de financieel professional.

Vrijstelling

Deze praktijkgerichte opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse HBO Bacheloropleidingen, waar deze modules ook deel van uitmaken. Indien je wordt toegelaten, ontvang je mogelijk vrijstelling. Zie Toelichting HBO Bacheloropleidingen voor de voorwaarden.

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor (toekomstig) medewerkers binnen de financiële administratie die hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Hierbij vind je het belangrijk dat er niet alleen stilgestaan wordt bij de werkzaamheden van vandaag de dag, maar wil je ook voorbereid worden op veranderingen in de nabije toekomst.

Aanpak

Dit programma is opgebouwd uit 3 trainingen en 4 modules. In de MBA-modules doe je waardevolle kennis en vaardigheden op op het gebied van calculatie, belastingwetgeving en financiering. Je leert balansen lezen en opstellen en begrijpt hoe een onderneming er financieel voor staat.

Met de 3 trainingen richt je je op de digitale toekomst van je werkzaamheden. Je leert hoe je data voor je kunt laten werken. Zo worden big data gebruikt om toekomstige ontwikkelingen te voorspellen. Door de kennis die je op dit vlak opdoet, ontwikkel je je tot waardevol medewerker die de organisatie op toekomstige ontwikkelingen voorbereidt.

Tijdens de opleiding word je volledig voorbereid op je examens. Als bedrijfsadministrateur is het cruciaal om de benodigde papieren in huis te hebben. Examens behalen is voor jou daarom van groot belang. In de bijeenkomsten van Markus Verbeek Praehep hebben oefenvragen ter voorbereiding op het examen een belangrijke rol. Vanuit onze jarenlange ervaring als financieel opleider bieden wij daarom extra examentrainingen aan. Deze zijn speciaal ingericht met diverse oefentechnieken. Daardoor maak je met nog meer vertrouwen het examen. Zie het programma voor de onderwerpen.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. De opleiding wordt verzorgd op beginnend HBO-niveau. Enige voorkennis van de basisprincipes van het boekhouden is gewenst. Indien je niet beschikt over deze voorkennis, adviseren wij het volgen van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) met Boekhoudkundige Inleiding. Op www.mvp.nl vind je een test die je kunt gebruiken om vast te stellen of je over voldoende boekhoudkundige voorkennis beschikt.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haal je nog meer resultaat uit de bijeenkomsten.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Inschrijven per module

Het is ook mogelijk om de modules uit deze opleiding los te volgen. Zo kun je per module een inschrijving plaatsen en volg je alleen de modules die voor jouw praktijk het meest relevant zijn.

Examens en diploma

Je neemt deel aan de trainingen Fit for Future Digitale Toekomst voor Financials PE, Introductie Data Science voor Financials PE en de Training Blockchain. De modules uit deze opleiding worden individueel afgerond in de vorm van een digitaal examen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering. Voor elk examen ontvang je van de Associatie een certificaat. Daarnaast rond je de opleiding af met een eindopdracht. Daarbij ontvang je na succesvolle afronding van alle onderdelen uit deze opleiding 2 diploma's. Een diploma 'Fit for Future Plus' van Markus Verbeek Praehep en een diploma 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)' van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur