BKB, PDB & Moderne Bedrijfsadministratie

Heb jij interesse in bedrijfsadministratie, boekhouding of kostencalculaties? Ontwikkel jezelf met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Kies een...

Lees meer

Heb jij interesse in bedrijfsadministratie, boekhouding of kostencalculaties? Ontwikkel jezelf met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Kies een training, vakopleiding of module. Wij hebben verschillende...

Lees meer

Heb jij interesse in bedrijfsadministratie, boekhouding of kostencalculaties? Ontwikkel jezelf met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Kies een training, vakopleiding of module. Wij hebben verschillende opleidingen op het gebied van BKB, PDB en...

Lees meer

BKB, PDB & Moderne Bedrijfsadministratie: 26 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Modules (9)

Trainingen en Korte Cursussen (1)

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (7)

Vakopleiding Branche-erkend (1)

Examentrainingen (8)

Heb jij interesse in bedrijfsadministratie, boekhouding of kostencalculaties? Ontwikkel jezelf met een opleiding van Markus Verbeek Praehep. Kies een training, vakopleiding of module. Wij hebben verschillende opleidingen op het gebied van BKB, PDB en Moderne Bedrijfsadministratie zodat er altijd een studie is die bij je wensen past.
 

Het belang van ESG en verslaggeving voor financieel professionals

Wil je alle ins en outs leren over de administratieve processen binnen een bedrijf? Een opleiding in BKB, PDB & Moderne Bedrijfsadministratie is je volgende stap. Je leert over praktische toepassingen van de boekhouding, belastingwetgeving en financiële rapportage. Kies voor een opleiding om je (verder) te ontwikkelen binnen financiële administratie. Je vergroot je kennis en krijgt meer inzicht in de financiële situatie en de resultaten. Daarnaast kan het je kansen om door te groeien vergroten.
 

Kies een opleiding en ontwikkel jezelf

Ben jij enthousiast geworden over het volgen van een opleiding in BKB, PDB & Moderne Bedrijfsadministratie? Maak een keuze voor een basistraining, module, vakopleiding of examentraining.

Wil je snel de basisbeginselen van financiële administratie leren? Ga voor de Basistraining Boekhouden en leer in drie dagen de wijze waarop financiële gegevens verwerkt worden in de boekhouding. In deze praktijkgerichte training leer je de theorie, de boekhoudkundige regels en de relevante voorbeelden steeds te koppelen aan je dagelijkse werkzaamheden.

De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie laat je kennismaken met de belangrijkste thema’s die je moet beheersen als (toekomstig) bedrijfsadministrateur. Je leert op een interactieve manier over financiële informatie, kostensoorten en de jaarrekening.

Heb je interesse in een specifiek onderwerp of wil je een opleiding in je eigen tempo volgen? Bekijk onze modules. Een module duurt veelal drie maanden. Ga bijvoorbeeld voor de Module Mod. Bedr. Kostencalculatie. Hierin doe je basiskennis op over het berekenen van kosten binnen organisaties. Zo leer je over kostensoorten, budgettering, masterbudgetten en kostenverbijzonderingsmethoden.

Wanneer je al een opleiding volgt kun je kiezen voor een examentraining. In één dag of maand wordt je voorbereid op het examen door het oefenen van examenvragen. Daarnaast kun je de vakdocenten vragen stellen.
 

Markus Verbeek Praehep: een opleider die bij je past

Ontdek nieuwe talenten, breid je kennis uit of bouw een netwerk op. Met een opleiding van Markus Verbeek Praehep bereik je nog meer. We zetten de voordelen op een rij.

 • We leiden al meer dan 125 jaar op. Je kiest voor ervaring en expertise.
 • Onze opleidingen, trainingen en modules zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden.
 • Kies uit een uitgebreid aanbod van opleidingen.
 • Leer van deskundige docenten.
 • Praktijkgerichte kennis die direct toepasbaar is.
 • Een opleiding die goed te combineren is met werk en privé.
  Kies uit een module, programma of volledige opleiding.
 • Kies zelf waar en hoe je studeert.
  Ga voor klassikale lessen, e-learning of een virtual classroom.