• Home
  • Goed Waarnemen, Juist Interpreteren en Effectief Communiceren PE

Goed Waarnemen, Juist Interpreteren en Effectief Communiceren PE

Bewuster communiceren en beter samenwerken - 5 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

5 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

07-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Naast inhoudelijke kennis en ervaring neemt het belang van communicatie binnen de financiële branche toe. Als financieel professional wil jij hier zo goed mogelijk op voorbereid zijn. Kies daarom voor deze training en versterk je communicatieve vaardigheden. Tijdens deze training ontwikkel je vaardigheden om je boodschap concreter te formuleren en daarmee effectiever over te brengen. Hiervoor ga je aan de slag met uiteenlopende thema's die hierbij van belang zijn, zoals het geven en ontvangen van feedback en de kracht van verschillende vraagtechnieken. Daarbij ga je ook aan de slag met je luistervaardigheden en leer je om je interpretaties tijdens gesprekken te toetsen. Al tijdens de training zul je merken dat je vaker de regie neemt in het gesprek. Je merkt dan ook direct resultaat.

Voor wie?

Je kent het belang van juiste interpretaties en wilt je luister- en spreekvaardigheden om deze reden versterken. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ga je aan de slag met je persoonlijke competenties. Je maakt kennis met uiteenlopende communicatiestijlen en ontwikkelt vaardigheden om tijdens een gesprek de meest effectieve vorm aan te nemen. Daarbij leer je op welke wijze je een boodschap nog krachtiger kunt formuleren. Hierbij ontwikkel je vaardigheden om adequaat in te spelen op verschillende normen, waarden en overtuigingen van je gesprekspartners. Na afloop kun je meer begrip opbrengen voor je gesprekspartners en borg jij juiste interpretaties. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur