• Home
  • Effectieve Gespreksvaardigheden PE

Effectieve Gespreksvaardigheden PE

In je eigen stijl communiceren - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-01-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional ben je bijzonder sterk in je vakgebied. Onderzoek van diverse brancheverenigingen toont aan dat op het gebied van communicatieve vaardigheden winst te behalen valt. Wij financials nemen ons werk serieus en duiken graag de inhoud in, terwijl een inleidend gesprek en andere communicatievaardigheden voor goodwill en vertrouwen kunnen zorgen. Dat maakt deze training zo interessant. Tijdens deze training leer je op welke wijze je de regie neemt in een gesprek en een gesprek juist opbouwt. Zo zorg je ervoor dat je gesprekspartner ontvankelijker wordt en vergroot je het effect van je boodschap.

Voor wie?

Natuurlijk wil je als financieel professional integer, betrouwbaar en transparant handelen. Het is dan ook essentieel dat je deze eigenschappen uitstraalt in je communicatie naar anderen. Tijdens deze training ontwikkel je je competenties op het gebied van communicatie, zodat je meer de regie neemt in een gesprek en je invloed in gesprekken versterkt. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je competenties op het gebied van effectief communiceren. Je leert om je communicatiestijl nauwer af te stemmen op je gesprekspartners en daarmee je inspraak te vergroten. Hiervoor oefen je tijdens de training met verschillende praktijksituaties. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met businesspartner Boertien Vergouwen Overduin, een van de grootste trainingsbureaus van Nederland.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur