Opleidingen SPD

Wil jij doorgroeien tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening? Dan zit je goed met onze SPD-opleidingen. Er zijn maar weinig...

Lees meer

Wil jij doorgroeien tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening? Dan zit je goed met onze SPD-opleidingen. Er zijn maar weinig opleidingen die al zo lang zo hoog worden gewaardeerd...

Lees meer

Wil jij doorgroeien tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening? Dan zit je goed met onze SPD-opleidingen. Er zijn maar weinig opleidingen die al zo lang zo hoog worden gewaardeerd door het bedrijfsleven als de HBO Bachelor SPD...

Lees meer

Opleidingen SPD: 59 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
STAP - budget
Filters

HBO Bacheloropleiding (4)

HBO Programma (6)

Wil jij doorgroeien tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening? Dan zit je goed met onze SPD-opleidingen. Er zijn maar weinig opleidingen die al zo lang zo hoog worden gewaardeerd door het bedrijfsleven als de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. De vraag naar hoger opgeleide financieel professionals is groot en met een SPD-diploma heb je zeker een streepje voor. Op deze pagina lichten we de verschillende opleidingsmogelijkheden voor je toe.
 

Vind de SPD-opleiding die bij jou past

Naast onze HBO Bachelor hebben we nog heel veel andere opleidingen op het gebied van bedrijfsadministratie. Hierdoor zit er altijd een opleiding in ons aanbod die bij jouw kennis en ervaring past. Met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie leg je bijvoorbeeld een uitstekende basis. En met SPD 1 en SPD 2 leer in relatief korte tijd de kern van het vak . Wil je stapsgewijs je SPD Bachelortitel behalen? Kies dan voor de route van Moderne Bedrijfsadministratie naar SPD I, SPD II en tenslotte HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie.
 

Opleidingsvarianten SPD bedrijfsadministratie

Onze HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie wordt vooral gevolgd door (assistent-) accountants en (assistent-) controllers. Natuurlijk begrijpen wij dat een controller andere specialistische kennis nodig heeft dan een accountant. Daarom bieden we verschillende opleidingsvarianten aan van deze HBO Bachelor. Zo kun je altijd kiezen voor de variant die het best bij jou en je werkplek past.

We bieden de volgende opleidingsvarianten aan:

Doorgroeien na je SPD-diploma

Onze SPD-opleidingen bieden uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij succesvolle afronding ontvang je het officiële getuigschrift HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van Hogeschool Markus Verbeek Praehep. Dit getuigschrift is zeer waardevol wanneer je bijvoorbeeld aan de slag wilt als hoofd financiële administratie, financieel manager of financial controller.
 

RS: Het kwaliteitskeurmerk voor de bedrijfsadministratie

Wil jij aantonen dat je een goede opleiding hebt gevolgd en je vakkennis up-to-date houdt? Laat je dan na het behalen van je SPD-diploma inschrijven voor het register SPD (RS) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Wanneer je geregistreerd bent mag je de beschermde titel RS voeren. Dat is hét kwaliteitskeurmerk voor de bedrijfsadministratie. 
 

Waarom een SPD-opleiding van Markus Verbeek Praehep?

Het fijne van onze SPD-opleidingen is dat je ze altijd in modules volgt. Per module rond je een onderwerp af, waardoor je een zeer overzichtelijk programma hebt. Hierdoor kun je je opleiding flexibel indelen en studeren in je eigen tempo. Je kiest dan telkens voor de module die het best aansluit op jouw werk- en privésituatie en last pauzes in wanneer jij die nodig hebt. Zo kun je de opleiding prima combineren met een drukke baan of gezinsleven.