Duaal accountancy

Wil je accountant worden? Dan is praktijkervaring onmisbaar. Kies daarom voor een duale accountancyopleiding van Markus Verbeek Praehep. Hiermee combineer...

Lees meer

Wil je accountant worden? Dan is praktijkervaring onmisbaar. Kies daarom voor een duale accountancyopleiding van Markus Verbeek Praehep. Hiermee combineer je leren met werken, waardoor je nog meer uit...

Lees meer

Wil je accountant worden? Dan is praktijkervaring onmisbaar. Kies daarom voor een duale accountancyopleiding van Markus Verbeek Praehep. Hiermee combineer je leren met werken, waardoor je nog meer uit je opleiding haalt. Op deze pagina vertellen we je...

Lees meer

Duaal accountancy: 148 opleidingen

Masteropleiding (3) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Masterclass (2) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (11) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (8) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (18) Aankomend accountant? Bij ons kun je naast de theoretische opleiding de Praktijkopleiding AA – MKB volgen. Deze duurt nominaal 3 jaar. Beide opleidingen afgerond? Dan mag je je inschrijven als Accountant. Dat kan met een afgeronde HBO Bachelor Accountancy. Als dit niet de Bacheloropleiding Accountancy is, moet je met een schakel- of deficiëntieprogramma minstens de examens in de kernvakgebieden Audit & Assurance, Bestuurlijke Informatieverzorging en Externe Verslaggeving hebben behaald.

Wil je accountant worden? Dan is praktijkervaring onmisbaar. Kies daarom voor een duale accountancyopleiding van Markus Verbeek Praehep. Hiermee combineer je leren met werken, waardoor je nog meer uit je opleiding haalt. Op deze pagina vertellen we je alles over ons opleidingsaanbod en duaal studeren in het algemeen.
 

Waarom je opleiding accountancy duaal volgen?

Bij een duale opleiding combineer je je opleiding met een baan die hierop aansluit. Wanneer je een opleiding tot accountant volgt, werk je dus tegelijkertijd op een accountantskantoor. Zo kun je wat je leert direct in de praktijk brengen. Bij Markus Verbeek Praehep vinden wij die koppeling met de praktijk heel belangrijk. Daarom volg je bij ons je opleiding accountancy altijd in deeltijd.
 

Vind de juiste duale opleiding accountancy voor jou

Welke duale accountancyopleiding het best bij jou past, hangt af van wat je wilt leren. Wil je in korte tijd kennis ontwikkelen over een specifiek onderwerp? Of wil je de complete leerlijn AA-accountancy volgen om je AA-titel te behalen? Daarnaast speelt natuurlijk ook je opleidingsniveau een grote rol bij je opleidingskeuze. Daarom kun je bij ons zowel je vakopleiding op MBO-niveau als je HBO Bacheloropleiding Accountancy duaal volgen. Wat je wensen ook zijn, in ons aanbod vind je altijd een passende duale accountancyopleiding.

Wil je wel een duale opleiding accountancy gaan volgen, maar weet je nog niet goed welke? Dan is een van deze populaire opleidingen misschien iets voor jou:

Waarom duaal accountancy studeren bij Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een duale opleiding accountancy bij Markus Verbeek Praehep? Dan kies je voor een opleiding die je optimaal met je baan kunt combineren. Allereerst kun je dankzij onze flexibele aanpak studeren waar, wanneer en hoe je wil. Je bepaalt zelf of je liever overdag, ' s avonds of in het weekend studeert. Ook kun je kiezen of je klassikaal wilt studeren, of liever op afstand in de virtual classroom of via e-learning. Daarnaast staat jouw praktijk altijd centraal. De docenten komen zelf uit de praktijk. Hierdoor weten ze als geen ander wat er in jouw vakgebied speelt en wat je moet weten. Zo weet je zeker dat je alles uit jouw duale opleiding haalt.
 

De studieroute tot AA-Accountant toegelicht