NVKS en Toelichtingen

Leer de nieuwe regelgeving van de NVKS implementeren binnen je organisatie - 0,5 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De opvolger van de (tijdelijke) Nadere Voorschriften Accountantskantoren (NVAK) is de Nadere Verordening Kwaliteitssystemen (NVKS). De NVKS roept echter veel vragen op. Mede daarom zijn er inmiddels toelichtingen uitgebracht. In deze training van onze businesspartner Fiscount behandelen we uitgebreid de NVKS-regelgeving.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor tekenbevoegde accountants in het openbaar beroep en kantooreigenaren.

Aanpak

Tijdens deze training actualiseer je je kennis van de NVKS-regeling. Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken als wat is de NVKS? En wat moet je regelen voor het kwaliteitssysteem? Er worden actualiteiten besproken en er is gelegenheid om vragen te stellen. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van Fiscount professionals, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training heb je je kennis over de NVKS vernieuwd en kun je dit toepassen binnen je eigen organisatie.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur