• Home
  • HBO Accounting & Control

HBO Accounting & Control

Een krachtig en kort HBO-programma Accounting & Control - 15 maanden
HBO Programma

Duur

15 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

November 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt je verder ontwikkelen binnen accounting & control en daarbij het liefst studeren op HBO-niveau. Dit wil je doen zonder je direct voor 4 jaar vast te leggen aan een studie. Deze HBO Accounting & Control biedt je de uitkomst! Je volgt in een jaar tijd alle modules uit fase 2 van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie en werkt daarbij direct aan alle praktijkgerichte opdrachten uit deze fase. Je ontvangt een diploma van Markus Verbeek Praehep. Bovendien blijf je in lijn met de HBO Bachelor en kun je hiermee stapsgewijs verder studeren naar je officiële Bachelorgraad.

Voor wie?

Je wilt je graag verder ontwikkelen tot professional binnen het financieel-economisch werkgebied. Je volgt een kort en praktijkgericht programma dat onderdeel is van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak

In dit programma ga je praktisch aan de slag met de modules uit fase 2 van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Je volgt een uitgebreid programma waarin je meer leert over management accounting en control, belastingrecht 2 en internal control en accounting information systems 1. Ook adviesvaardigheden komen aan bod. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je wat je leert direct aan je eigen werkomgeving. Dat zorgt ervoor dat je de lesstof herkent en dat je direct van meerwaarde bent voor je organisatie. Je ziet direct wat dit programma jou oplevert.

Vooropleiding

Voor dit programma is geen specifieke vooropleiding vereist. Een vooropleiding op het niveau Moderne Bedrijfsadministratie is gewenst. Tijdens dit programma wordt deze bedrijfsadministratieve en bedrijfseconomische kennis verder uitgebreid.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Studiefinanciering voor volwassenen

Voor dit programma is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet. Zie Fiscaal voordeel voor meer informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur