Wil je voordelig studeren? Vroeg inschrijven loont!

Wil je voordelig een opleiding of training volgen? Ontvang extra voordeel door je vroeg in te schrijven. Bij Markus Verbeek Praehep bieden we de vroegboekkorting. Schrijf je in voor 8 juli 2024 en ontvang 10% korting op het cursusgeld van vele opleidingen en trainingen die starten in het nieuwe studiejaar. 
 

Slim investeren? Ontwikkel je verder in finance 

Impact maken voor een organisatie. Dat wil iedere professional, alleen dit in de praktijk brengen kan best complex zijn. Financiële kennis ligt aan de basis van iedere organisatie. Ontwikkel jezelf tot een onmisbare professional via Markus Verbeek Praehep. De vroegboekkorting geldt voor een groot aantal van onze opleidingen en trainingen. 
 

Profiteer van deze actie op een ruim aanbod  

Als professional wil je je blijven ontwikkelen en groeien. Ben je toe aan de volgende stap? Wij bieden al 125 jaar het beste onderwijs aan financials. Je bent verzekerd van het meeste complete en kwalitatieve aanbod in financiële opleidingen. Volg voordelig één van de onderstaande opleidingen of trainingen.  

 

Waarom vroeg inschrijven? De drie belangrijkste redenen 

  1. Schrijf je tot en met 7 juli en ontvang 10% korting op je cursusgeld.  
  2. Je vergroot de kans dat je kunt starten op de locatie van je voorkeur.  
  3. Je hebt de vrijheid om te studeren op de manier die bij jou past. De vroegboekkorting is geldig voor klassikale lessen, lessen in een virtual classroom of e-learning. 

Gebruik de actiecode Vroegboekkorting2024 en profiteer van ons aantrekkelijke aanbod.  
 

Bepaal zelf waar je studeert

Hoe wil jij onderwijs volgen? Kies voor klassikale lessen, lessen in een virtual classroom of ga voor e-learning. Bepaal zelf waar je studeert. Dit maakt studeren bij Markus Verbeek Praehep nog makkelijker. Een investering in jezelf is altijd rendabel, maar door je nu in te schrijven bespaar je flink op je cursusgeld. Ontdek meer over flexibel studeren.  
 

Ben je je nog aan het oriënteren?  

Heb je specifieke vragen over deze actie of wil je meer informatie? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact op via telefoonnummer 035 - 52 80 811, meld je aan voor een digitale open avond of plan een online adviesgesprek in. 
 

Bekijk de actievoorwaarden 

  • De actie is geldig op inschrijvingen van 1 juni 2024 tot en met 7 juli 2024. 
  • De actie is niet te combineren met andere kortingsafspraken. 
  • De korting is niet geldig op al afgenomen producten en inschrijvingen vóór 1 juni 2024. 
  • De korting geldt niet voor opleidingen die door één van de businesspartners van Markus Verbeek Praehep worden uitgevoerd. 
  • De vroegboekkorting wordt verrekend als 10% korting op het cursusgeld. 
  • Alleen inschrijvingen met de kortingscode Vroegboekkorting2024 komen in aanmerking voor de vroegboekkorting.  
  • De vroegboekkorting is geldig voor klassikale lessen, lessen in een virtual classroom of e-learning.