Alle podcasts
Alle podcasts

Ontdek de impact van Prinsjesdag op de financiële wereld – luister naar onze podcast

Benieuwd naar de aankomende maatregelen die het kabinet in petto heeft en hoe deze de wereld van financieel professionals zullen beïnvloeden? Onze podcast geeft de antwoorden.

In deze boeiende aflevering gaat Karel Zwaan namens MVP in gesprek met superspecialisten Heleen Elbert en Carola van Vilsteren. Beide hebben jarenlange ervaring in de praktijk. Het belastingplan leek dit jaar een doos van Pandora waaruit staatssecretaris Van Rij tal van grote en kleine maatregelen toverde: van een ingrijpende wijziging van Box 3 tot aan het extra belasten van de paardentrailer. Deze podcast biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in de veranderingen die ons vakgebied te wachten staan.

Luister de podcast nu!

Waarom luisteren?

Waarom zou je luisteren naar nog een Prinsjesdagbespreking? Omdat onze podcast zich onderscheidt als een professioneel platform, gemaakt door experts uit het veld voor medeprofessionals. We belichten niet alleen de directe maatregelen, maar werpen ook een blik op welke onderwerpen mogelijk op de onderhandelingstafel van het volgende kabinet belanden. Als je wilt begrijpen welke keuzes zijn uitgesteld en welke strategische overwegingen de regering maakt, dan is deze podcast een onmisbare luisterervaring.

Dubbeldeal oktober NIRPA PE

De wijzigingen van Prinsjesdag kunnen impact hebben voor jou als financieel professional. Markus Verbeek Praehep heeft verschillende updatesessies om in één dag op de hoogte te zijn van de veranderingen van Prinsjesdag. Volg bijvoorbeeld de Prinsjesdagupdate Salarisadministratie of Updatesessie Salarisadministratie. Van 1 t/m 31 oktober krijg je twee NIRPA PE-trainingen voor de prijs van één. Eén training krijg je dus geheel gratis! Dan kun je bijvoorbeeld samen met een collega een training volgen. Een overzicht van al onze PE-trainingen vind je hier.
 

Alle updatesessies

Updatesessie Fiscale Advisering Praktijkopleiding AA MKB
Updatesessie Sociale Zekerheid
Updatesessie Arbeidsrecht voor Salarisadministrateurs (PE)
Updatesessie Omzetbelasting
Updatesessie Inkomstenbelasting
Opfriscursus Wet- en Regelgeving Accountancy