Top 3 Financieel talent van het Jaar: Romario Scholten

Wie krijgt de titel: ‘Financieel talent van het Jaar 2022’? Van een hele lijst genomineerden heeft een vakjury een Top 5 gekozen. Alle genomineerden uit de Top 5 hebben een bijzonder verhaal en leveren uitzonderlijke prestaties. Om vervolgens de Top 3 te bereiken kon er door jullie gestemd worden. Vanuit die stemronde zit Romario in de Top 3. Bekijk hier het filmpje waarin Romario vertelt over zijn werk en nominatie.
 

Finalist Romario 

Romario (31) is Cliënt verantwoordelijke bij BIZZNIZZ Accountants & Adviseurs. Hij heeft een zoontje van 9 maanden en woont met zijn vriendin in Zaandam. “Dat is ook het leukste moment van de dag. Na een drukke dag binnenkomen en dat de kleine naar mij lacht. Dan kan ik direct alles loslaten en zie ik wat echt belangrijk is.”
 

Al een hele loopbaan

“Ik heb echt van jongs af aan van alles gedaan. Verschillende opleidingen, banen en hobby’s. Ik ben begonnen met een sportopleiding en vervolgens gestart met een opleiding in de administratie. De stageplek die ik daardoor gevonden heb, heeft mijn leven veranderd. Ik heb in de accountancy wel echt mijn plek gevonden. De stip op de horizon was het behalen van mijn Bachelor Accountancy en dat is begin dit jaar gelukt! De uitdaging nu is om hiervan te genieten en even de rust te bewaren voordat ik weer verder ga.”
 

Nooit stilzitten

“Ik vind het heel fijn om de klant van dienst te kunnen zijn. Pas stoppen als ik het antwoord of de oplossing heb gevonden. Daarmee komt mijn karakter terug in mijn baan. In de toekomst wil ik graag de stap maken naar een verbreding in het ontwikkelen van adviesrapporten en echt groeien in de rol van adviseur. Ook zou ik de AA-titel wel willen halen. Dus wat ik met de opleidingscheque zou doen? Absoluut een training maar misschien zelfs wel een opleiding!”
 

Relevante opleidingen 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur