Alle events

Open avonden

Verkiezing Financieel talent van het Jaar 2022

Je zal het maar op je cv hebben staan: Financieel talent van het jaar. De prijs voor een talentvolle financieel professional die afgelopen jaar impact heeft gemaakt. Dit kan binnen zijn organisatie zijn of daarbuiten. Ken jij iemand die de titel Financieel talent van het Jaar verdient? Nomineer diegene dan zo snel mogelijk en uiterlijk 14 februari! De uitreiking is op 19 mei 2022 tijdens het Financials Dinner. Wij hebben dit evenement in het leven geroepen omdat we het belangrijk vinden financieel professionals te stimuleren én te helpen om een leven lang te leren. De branche is continu in ontwikkeling en daar dragen wij graag aan bij.

Ik wil iemand nomineren

Over de verkiezing

De vakjury buigt zich over alle inzendingen. Criteria waarop wordt getoetst zijn onder andere:
  • Hoe bijzonder/onderscheidend was de prestatie
  • Wat is de behaalde impact voor de organisatie
  • Relevantie aan het financiële vakgebied
De Top 5 genomineerden worden op de hoogte gebracht van hun nominatie en ontvangen een aantal vrijkaarten voor het Financials Dinner. Op basis van stemmen ontstaat er een Top 3. De Top 3 strijdt tijdens het Financials Dinner om de hoofdprijs en wint een opleidingscheque van Markus Verbeek Praehep.

Goed om te weten: als het Financials Dinner vanwege de maatregelen niet fysiek kan doorgaan reiken we de prijs alsnog uit. We hebben dan op 19 mei een online live-uitzending vanuit de studio.  
 

Save the date: donderdag 19 mei

Op donderdag 19 mei 2022 vindt het Financials Dinner plaats in Maarssen. Een evenement speciaal voor Financieel professionals georganiseerd door Markus Verbeek Praehep. Met inspirerende sprekers, de ontknoping van de verkiezing Financieel talent van het jaar en een heerlijk diner. We gaan voor een leerzaam maar vooral feestelijke avond. Blokkeer 19 mei dus alvast in je agenda. Het event is van 15.00 uur tot 19.00 uur. 
 

Nomineer nu jouw kandidaat

Ken jij iemand die de titel Financieel talent van het Jaar verdient? Of misschien verdien je hem wel zelf! Meld jezelf, een collega of samenwerkingspartner aan. Onderbouw in een aantal zinnen waarom hij of zij het Financieel talent van het jaar is. Je kunt iemand nomineren tot en met 14 februari. 

Nomineren