Wijziging curriculum SPD

Het curriculum van de opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie en de opleidingen waarin SPD-modules zijn opgenomen, worden per 1 september 2017 geactualiseerd. Dat heeft onder andere te maken met de eisen die de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) stelt aan organisaties die hoger onderwijs verzorgen. Studenten die deelnemen aan de volgende opleidingen krijgen hiermee te maken:

Van studenten die per module inschrijven is niet altijd bekend in het kader van welke opleiding ze deze module volgen. Ook voor hen hebben de wijzigingen consequenties.

De afgelopen maanden voerde Markus Verbeek Praehep intensief overleg met alle aanbieders in Nederland, om te komen tot een overstapregeling voor studenten die nog bezig zijn met de opleiding. Hierbij hebben we de nadelige consequenties voor studenten zoveel mogelijk beperkt, zonder afbreuk te doen aan wet- en regelgeving.

Wil je meer weten over de wijzigingen en de overgangsregeling? Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Webinar op maandag 20 maart; 20.30-21.15 uur (Online)
  • Informatiebijeenkomst op zaterdag 8 april, BCN Rijnsweerd, Utrecht, 10.00 - 13.00 uur
  • Informatiebijeenkomst op woensdag 12 april, BCN Rijnsweerd, Utrecht, 19.00 - 22.00 uur
  • Telefonisch via onze afdeling studieservice 035 - 528 08 11

Als extra service hebben we een digitale tool ontwikkeld. Die helpt bij het overzichtelijk maken van je persoonlijke situatie. Deze tool is binnenkort te raadplegen. Tijdens het webinar en de informatiebijeenkomsten krijg je daar meer informatie over.

Aanmelden voor een bijeenkomst kan via de onderstaande button.

Aanmelden

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur