SRFA maakt goede start

De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) heeft in juni 2018 een veelbelovende start gemaakt. Het register heeft nu 67 geregistreerden en 60 aspirant-geregistreerden. Het bestuur is blij met dit resultaat. Als een van de faciliteiten mogen geregistreerden de jaarlijkse fiscale updatesessie - goed voor PE-punten - bijwonen. De eerste sessie werd gehouden in november 2018 en dat was een groot succes. De eerstvolgende updatesessie vindt plaats in april 2019.

De SRFA is een nieuw register voor belastingconsulenten en belastingadviseurs. Onze opleiding Register MKB Belastingconsulent, Register MKB Belastingadviseur of HBO Bachelor Fiscaal Recht (of een vergelijkbare HBO Bachelor) gevolgd? Dan heb je automatisch toegang tot het register. Belangstelling voor deze opleidingen? Bekijk ze op www.mvp.nl/fiscaal.

SRFA zet op dit moment de volgende stappen in haar ontwikkeling. Zo wordt er gekeken naar een nieuwsbrief voor bij SRFA aangesloten belastingconsulenten en -adviseurs, de beschikbaarheid van een modellenbank en de totstandkoming van een regelmatig vaktechnisch overleg.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur