Review Chantal Valkenburg goed voor een reischeque van € 2.000,-

Chantal Valkenburg heeft onze Facebookactie gewonnen. Als beloning voor haar originele review die ze heeft geplaatst, mag ze zich opmaken voor een onderhoudende trip. Frank Bakker, directeur van Markus Verbeek Praehep, overhandigde haar een cheque ter waarde van € 2.000,- voor een studiereis voor 2 personen.

In maart hebben we onze studenten gevraagd om ons op Facebook van constructieve feedback te voorzien. Ons verzoek was aan Chantal goed besteed. Want ze hecht er waarde aan haar mening te geven. Ze is Junior Finance Administrator bij AD International in Heijningen en volgt de module MBA bij Markus Verbeek Praehep. Collega's waren haar voorgegaan. Ze hadden aangegeven dat Markus Verbeek Praehep een goede opleider is.

"Dat is zeker waar", aldus Chantal in haar review. "Goede docenten die de stof goed kunnen uitleggen. Als je het niet snapt, wordt het gewoon nogmaals voor je uitgelegd. Daarnaast weten alle docenten ook waar ze het over hebben, omdat ze in het dagelijks leven veel met de onderwerpen te maken hebben. Een nadeel is wel dat je soms een stuk moet rijden voor je op de locatie bent waar les wordt gegeven. Maar dit is geen reden waardoor je een opleiding niet zou kiezen. Als je het een leuke opleiding vindt, maken uren die je ervoor moet reizen niet uit. Zeker een aanrader voor iedereen."

Chantal reageerde verrast toen Frank Bakker ineens naast haar bureau stond om de prijs uit te reiken. Haar collega's hadden zijn komst angstvallig geheim gehouden. Des te groter was haar blijdschap toen hij haar de cheque presenteerde. Over de bestemming moet ze nog nadenken. Maar haar vriend mag met haar mee. Daar is ze in ieder geval uit.

We ontvangen met enige regelmaat geluiden dat een opleiding niet doorgaat op de locatie waarvoor is ingeschreven. Dit blijft een lastig verhaal. Tot nu toe besloten wij vijf weken vóór de eerste lesdatum of een opleiding op een bepaalde locatie wel of niet kan doorgaan. Dat is een slechte combinatie met het feit dat kandidaten zich gemiddeld genomen laat inschrijven. Bij te weinig aanmeldingen volgde een annulering. Daarna kwamen er soms nog aanmeldingen binnen. Achteraf had de opleiding gewoon kunnen doorgaan, maar een annulering is helaas lastig terug te draaien. Toch is de grote meerderheid van de groepen opgestart in de plaats van voorkeur.

Inmiddels hebben we onze processen geoptimaliseerd. Wij kunnen de knoop nu drie weken van tevoren doorhakken. Juist omdat mensen zich vaak laat aanmelden, hopen we dat hiermee de kans groter is dat een opleiding op een bepaalde locatie kan doorgaan.

Vroegtijdig inschrijven blijft het handigste. Dat betekent overigens niet dat je ook meteen moet betalen. De (eerste) factuur sturen wij altijd pas drie weken vóór de eerste les.

Daarnaast oriënteren we ons om bepaalde opleidingen via remote webinars aan te bieden. Dan volg je bijvoorbeeld twee lessen op een locatie en de overige twee via een webinar. Dit kan ook een uitkomst zijn als je wat verder moet reizen.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur