Maak kennis met onze opleidingsadviseurs

Als je ooit contact met ons hebt gehad voor opleidingsadvies, dan ken je ze al: onze opleidingsadviseurs Mike, Christa en Esther. Zij staan dagelijks telefonisch, per e-mail en per chat potentiële studenten te woord. Wij vroegen teamleider Peyman Masoumi Nezhad met welke vragen mensen bij zijn team terechtkunnen en of hij nog tips heeft voor mensen die overwegen een opleiding te volgen bij Markus Verbeek Praehep.

"We zijn echt een sparringpartner"

Peyman: "Mensen die contact met ons opnemen, willen bijvoorbeeld weten of de opleiding die zij op het oog hebben, voldoende aansluit bij hun vooropleiding. Of ze overwegen een carrièreswitch en willen weten met welke opleiding ze het beste kunnen beginnen. Ook studenten die al bij ons studeren, nemen contact met ons op als ze advies willen voor hun vervolgmodule. We zijn dus echt een sparringpartner voor zowel onze huidige als potentiële studenten."

Tips voor potentiële studenten

Wat is de belangrijkste tip die Peyman heeft voor potentiële studenten? "Begin op tijd met je oriëntatie op een opleiding", zegt hij zonder aarzelen. "Je wilt er niet pas tijdens je studie achter komen dat wat jij wilt helemaal niet kan. Mijn team zit klaar om mensen te adviseren bij hun studiekeuze en kan met mensen sparren over de mogelijkheden." Verder hamert Peyman erop dat mensen niet te lang moeten wachten met inschrijven. "Hoe eerder ze zich aanmelden, hoe groter de kans dat de opleiding door kan gaan. Je ontvangt pas een factuur als de opleiding echt start."

Peyman Masoumi Nezhad

Houdt van sporten (fitness, voetbal), muziek maken (hij is DJ) en luisteren, en brengt graag tijd door met zijn gezin en familie. Momenteel is hij zijn Bachelor Management aan het afronden bij NCOI.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur