Jan van Setten opent Financials Dinner

Wat voor excuus heb jij om niet te doen wat je eigenlijk wél wilt? Die vraag legt Jan van Setten vrijdag 24 mei tijdens het Financials Dinner aan zijn publiek voor. En hij komt daarna vast en zeker met een antwoord én oplossing om de 'ja, maar-rem' te ontkoppelen.

Jan van Setten is een expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap en een veelgevraagd spreker. Wij hebben hem kunnen strikken om het Financials Dinner te openen. Na zijn interactieve en energieke sessie ben je gegarandeerd nieuwe inzichten rijker.

Verkiezing Financieel Professional van het Jaar 2019

Gegarandeerd zit ook de stemming er dan meteen in. En er wachten dan nog enkele programmaonderdelen. Voor de tweede keer vindt de verkiezing plaats van de Financieel Professional van het Jaar. Het publiek mag stemmen op een van de finalisten. De winnaar van vorig jaar - Dave van Zanten van Quoratio uit Bunnik - reikt de hoofdprijs uit.

PE-punten verdienen bij inspirerende workshops

Op een leuke manier PE-punten verdienen? Dat kan tijdens enkele inspirerende workshops. Onder meer van Huub Jansen van het vooruitstrevende accountantskantoor Crowe Foederer. Hij zet uiteen hoe je als financial meegaat in de technologische ontwikkelingen en hoe zijn eigen kantoor dat doet. Crowe Foederer - sponsor van het Financials Dinner - is zelf al bijna klaar voor de digitale toekomst. Er loopt een uniek innovatief project om klanten te helpen met het analyseren van big data. Ook de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) houdt een workshop. Geregistreerden kunnen met het bestuur van gedachten wisselen over de koers en plannen van de stichting.

Lekker eten en netwerken

Als afsluiting gaan de gasten lekker eten en borrelen. Een mooi moment om te netwerken en je met vakgenoten te onderhouden. Enthousiast geworden? En heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan via www.mvp.nl/financial-dinner-2019. Het Financials Dinner vindt plaats op vrijdag 24 mei 2019 van 16.00 tot 21.00 uur in DeFabrique, een sfeervolle locatie in Utrecht. Het was daar vorig jaar zo'n succes, dat we er opnieuw voor hebben gekozen.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur