Een PE-abonnement, voordelig en minder omkijken

Met een PE-abonnement bent u als payroll professional, HRM’er, fiscalist of accountant altijd voordelig uit.

In één dag up-to-date!

Onze PE-cursussen zijn erkend door verschillende beroeps-, belangenverenigingen en organisaties (NBA, NIRPA, Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens, Belangenvereniging SPD) zodat u deze kunt gebruiken om te voldoen aan de (eventuele) PE-verplichting.

Haal als NBA-lid uw PE-punten met een PE-abonnement

Wilt u jaarlijks de door de NBA voorgeschreven 40 PE-punten halen tegen een vast bedrag? Wij introduceren het PE-abonnement voor NBA-leden. Voor een bedrag van € 2100 per jaar (eventueel te betalen in 10 maandelijkse termijnen) kunt u de sessies volgen in uw vakgebied en heeft u uw administratie voor PE-punten op orde. Het is goed om te weten dat MVP voldoet aan alle vereisten van de herziene PE-regeling voor accountants.

Haal als NIRPA-lid uw PE-punten met een PE-abonnement

We hebben ook een speciaal PE-abonnement voor Payroll professionals die up-to-date willen zijn in hun vakgebied. U volgt drie PE-cursussen, voldoende om aan uw jaarlijkse NIRPA PE-verplichting te voldoen, voor een vast bedrag van € 1050 per jaar (eventueel te betalen in 10 maandelijkse termijnen).
Uiteraard blijft het mogelijk uw PE-punten te halen door u in te schrijven per losse cursus zonder een PE-abonnement.

Waarom kiezen voor PE-punten en PE-cursussen bij MVP?

We zijn door verschillende organisaties als RB, NIRPA en NBA erkend als instituut voor PE-cursussen. We geven die op onze leslocaties maar zijn ook in staat deze in uw bedrijf te verzorgen. We brengen in tegenstelling tot sommige beroepsverenigingen geen btw in rekening. Handig als u als particulier een PE-cursus wenst te volgen. Onze PE-cursussen zijn scherp geprijsd en worden gegeven door ervaren docenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur