• Home
  • Examentraining Mod. Bedr. Bedrijfsadministratie

Examentraining Mod. Bedr. Bedrijfsadministratie

De optimale voorbereiding op het officiële MBA-examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

17-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module MBA Bedrijfsadministratie? En wil je je extra goed voorbereiden op het externe digitale examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering? Dan is deze examentraining in onze virtual classroom perfect voor jou. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen. Het examen sluit volledig aan bij de landelijk vastgestelde eindtermen.

Voor wie?

Je wilt extra examentraining volgen in het kader van de module MBA Bedrijfsadministratie om zo je slagingskansen verder te vergroten.

Aanpak

Deze digitale examentraining volg je na de laatste bijeenkomst van de module MBA Bedrijfsadministratie en voor het examen. Tijdens de examentraining oefen je examenvragen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op het externe examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Mod. Bedr. Bedrijfsadministratie via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur